🔥İndirim Samsung Eğitim İndirimi M7 4K Smart 32" 6299 TL! 43" 7499 TL!

M7 aktif kullanıyorum bence çok iyi. 60hz ama göze batmıyor merak etmeyin.

Kamu mağazasında da aynı fiyatmış, öğrenciden olmayınca bende oradan aldım bilgi olarak ekleyim, çevrede öğrenci yok ama kamu çalışanı var diyen olursa oradan alabilir 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğitim mağazasında konudaki iki M7 dışında M7 modeli yok.
Var bu arada ama indirim yok normal mağaza ile aynı fiyat, onu da 8 bin falan yapsalar onu kulaklık ile sipariş geçerdim de 10500TL olunca arada 4 bin fark oluyor değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternete bağlantı nasıl oluyor acaba bir de duvara monte edilebilir mi
Wifi var, kablolu bağlantı yoktu sanırım bu monitörde.

12800lük ile 7500lük arasında fark nedir internette bulamadım. Fiyat olarak uçuk fark var. Chatgptye artık güvenemesem de şunları dedi:

1. Vision AI & AI Özellikler
  • AI Picture Optimizer: Ortama göre dinamik resim optimizasyonu
  • Active Voice Amplifier (AVA): Ortam gürültüsüne göre diyalog sesini otomatik ayarlama
2. Geliştirilmiş Ses & Kontrol

• Dahili mikrofon: Sesli komut ve konferans için
  • Bluetooth 5.2 & Wi‑Fi 5: Daha hızlı kablosuz bağlantı
3. Akıllı Asistanlar & Üretkenlik

• Microsoft Copilot (sesle arama): İçerik arama, uygulama kontrolü gibi işlemler için
  • Click to Search: Ekrandaki içerikle hızlı bilgi arama imkânı
  • SmartThings üzerinden ev otomasyonunu kontrol etme özelliği gelişmiş
Sanırım tek fark yapay zeka desteği daha fazle ve ortam algılama için sensörleri var. Ne kadar çok teknoloji o kadar çok sorun. 7500lük iyidir 😀

12800lük ile 7500lük arasında fark nedir internette bulamadım. Fiyat olarak uçuk fark var. Chatgptye artık güvenemesem de şunları dedi:

1. Vision AI & AI Özellikler
  • AI Picture Optimizer: Ortama göre dinamik resim optimizasyonu
  • Active Voice Amplifier (AVA): Ortam gürültüsüne göre diyalog sesini otomatik ayarlama
2. Geliştirilmiş Ses & Kontrol

• Dahili mikrofon: Sesli komut ve konferans için
  • Bluetooth 5.2 & Wi‑Fi 5: Daha hızlı kablosuz bağlantı
3. Akıllı Asistanlar & Üretkenlik

• Microsoft Copilot (sesle arama): İçerik arama, uygulama kontrolü gibi işlemler için
  • Click to Search: Ekrandaki içerikle hızlı bilgi arama imkânı
  • SmartThings üzerinden ev otomasyonunu kontrol etme özelliği gelişmiş
Sanırım tek fark yapay zeka desteği daha fazle ve ortam algılama için sensörleri var. Ne kadar çok teknoloji o kadar çok sorun. 7500lük iyidir 😀
İçindeki işlemci yeni nesil, smart özellikleri daha iyi çalışır başka olayı yok, bir de Buds 3 hediyesi var yeninin. Panel aynı gibi biraz bakmıştım.

Egitim indiriminden sadece 1 defa mı faydalanılabiliyor? bu monitörü alsam Oled olandan da sonrasında alabiliyor muyum?
Ben bi kez aldım şimdi tekrar alabiliyorum sınır var mı bilmiyorum ama bu arada oled olanın stoğu bitti sanırım

32 inç olanını kullanan var mı? RTX 4080'li sisteme 4K 60 Hz hikayeli oyunlar için gider mi?

Geri