Samsung G6 OLED ps5 görüntü vermiyor

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Monitöre ps5'i hdmi ile bağladım önce ekran geldi, 3-4 dk kadar ekranda ayar bakarken bir anda kapandı ve görüntü vermedi. Hdmi takılıylen pc'ye takılan dpden de görüntü almamaya başladı. Kendi hdmi'ını da kullandım değişen bir şey olmadı. Ps5'i tamamen çıkardım, sonrasında bilgisayarda sorunsuz çalıştı. Yardımcı olabilecek var mı ? @Tayfunns hocam sizde bu ürün olmasa da denk gelmişsinizdir belki. Redditte de bişey bulamadım, bir tane yabancı buldum onda da ayarlara gidiyosunuz felan diyor ama hangi ayarlar anlayamadım.

@Perfectshot06 Hocam sizde vardı sanırım, PS5'iniz var mı bilmiyorum ama kimseden bir geri dönüş alamadım yaşayan yok muhtemelen çok ilginç

@Perfectshot06 Hocam sizde vardı sanırım, PS5'iniz var mı bilmiyorum ama kimseden bir geri dönüş alamadım yaşayan yok muhtemelen çok ilginç
Valla hocam bende G6 değil G8 var ama PS5'im yok.
Şöyle bir sorun yaşayan gördüm. Bir arkadaşta da hdmı 2.1 görmüyordu.
1.4 bağlanıyordu. Garantiye gönderdim değişim oldu. Muhtemelen seninde benzer sorunun var.

Bende görmüyorum sanırım 2.1. DP'de sorun yok ama HDMI tarafında sorun var muhtemelen dediğiniz gibi, baya mantıklı geldi. Ama garibime giden olay taktığım ilk anda 5 dk kadar çalıştırmış olması. İade talebi oluşturdum artık yapacak bir şey yok.

Geri