ilk defa görüyorum bunu abi. Neden sitede yazmıyordu bu anlamıyorum. Şaka gibi durum.
,
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım faturayı düzenlerlerse eski tarihi baz alırlar. Yoksa iade yolu gözüktü.
Bur durumu tahmin etmiştim fakat gsb'nin sitesinde yazmıyor diye önemsememiştim. Çok saçma bir durum abi. Ben online olarak aldım diyelim ki. Fatura bana telefon ulaştıktan 2 gün sonra gelicek. Onu mu beklicem ben.
ilk defa görüyorum bunu abi. Neden sitede yazmıyordu bu anlamıyorum. Şaka gibi durum.
,
Umarım faturayı düzenlerlerse eski tarihi baz alırlar. Yoksa iade yolu gözüktü.
Bur durumu tahmin etmiştim fakat gsb'nin sitesinde yazmıyor diye önemsememiştim. Çok saçma bir durum abi. Ben online olarak aldım diyelim ki. Fatura bana telefon ulaştıktan 2 gün sonra gelicek. Onu mu beklicem ben.
Imei eklenmemiş fatura ile mi başvuralım yani ? Başvuru yaptığımızda örneğin İnternet desteğinde tekrar başvuru yapmaya izin vermiyor başvuru durumu yeni başvuru olasak gözüküyor şimdi telefon başvurusunu yaparsak onay veya red bilgisi ne zaman paylaşılır bizimle acaba? Başvurup onaylanan veya red yazan oldu mu
ben şeyi de çözemedim iadeler cihazın alındığı ayı takip eden ayın 20sinde yapılır diyor bu parayı yatırma işlemi mi yoksa başvurunun incelenme tarihi mi? çünkü ben telefonu 17 aralık 2023e kadar iade edebiliyorum eğer başvurum reddedilirse iade edicem telefonu şimdi bunlar böyle yaparak benim iade hakkımı elimden alıyor
ben şeyi de çözemedim iadeler cihazın alındığı ayı takip eden ayın 20sinde yapılır diyor bu parayı yatırma işlemi mi yoksa başvurunun incelenme tarihi mi? çünkü ben telefonu 17 aralık 2023e kadar iade edebiliyorum eğer başvurum reddedilirse iade edicem telefonu şimdi bunlar böyle yaparak benim iade hakkımı elimden alıyor
ayrıca o zaman hepimiz patlariz çünkü bu telefonlarin daha once kullanildigina eminim şayet bu amazon 1 ay iade suresi var kullanip iade edebiliyorsunuz daha once iade ettim kullanip urunde kusur olmadigi surece bir sıkıntı olmuyor tek problem bu urunler tekrar satiliyor oyle depoya gidip yok edilmiyor veya yeni imei filan yazmiyorlar bu cihazlara amazonda satilan her elektronik cihaz icin gecerli bu ozellikle amazon tarafindan satilan cihazlarda mesela bu telefon a 34 un jelatini yamuk yapıştırılmışti ve bir leke vardi jelatinin altinda alirken de bunu goz onunde bulundurmaniz lazimdi aldiginiz telefon daha once cok yuksek ihtimalle kullanildi birisi tarafindan imei sinyali vs gitti zaten ayrica şartlarda oyle ozel bir sey demiyor fatura tarihi cihazin kisiye ait ilk imei sinyal kontrolunden once olacak diye sadece ikinci el olmuycak diyor öbür türlü hepimiz battik arkadaslar yani sim takmayanlar gene takmasin da nolur nolmaz bu kadar beklemissiniz sonucta belki sıfırdır cihaz amazonun yapacagi is bu kadar olur zaten oyle bir madde yoktur inş :///:/
ve arkadaslar parayi aldiktan sonra iade etme plani yapanlar icin o maddenin meali urunun iade edilebilir suresi gecmis olucak yani urunu iade edemez olucaksin ancak ve ancak o zaman telefon destegi adi altinda ibaniniza para gelicek demek arayin sorun gsbyi anlamazsaniz
ve arkadaslar parayi aldiktan sonra iade etme plani yapanlar icin o maddenin meali urunun iade edilebilir suresi gecmis olucak yani urunu iade edemez olucaksin ancak ve ancak o zaman telefon destegi adi altinda ibaniniza para gelicek demek arayin sorun gsbyi anlamazsaniz
basvuru reddelirse iade etcek olanlar demek istemistim vizeden ciktim kafa kalmadi basvuru reddelirse telefonu geri iade ederim diye dusunuyosunuz ya oyle olmuyor o maddede basvuru zaten iade suresi gectikten sonra degerlendirilicek o zaman gönderilecek demek para