Samsung Galaxy Note 20 Serisi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,283
Samsung'un eventin de tanıttığı Galaxy Note 20 Serisi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Güzel olmuş ramini göremedim ama ekranın 120 hz olması ve microsoftla attıkları adımlar beni heyecanlandırıyor

Ön kamerası kızaklı olabilirmiş.

Güzel olmuş ramini göremedim ama ekranın 120 hz olması ve microsoftla attıkları adımlar beni heyecanlandırıyor
16 gb ram diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ön kamerası kızaklı olabilirmiş.
Katılıyorum en sevdiğim tasarım kızaklı ön kameraları ne durduk yere seni takip eden bir kamera yok güvenlik açısından hem alanın çok olduğu için daha büyük kamera yerleştirebilirsin.

Ve nedense bana görüntü olarak diğerlerinden çok farklı gelmedi, iç donanıma abanmışlar gibi.

Ve nedense bana görüntü olarak diğerlerinden çok farklı gelmedi, iç donanıma abanmışlar gibi.
Tasarım ne kadar iyi olursa olsun kullandığımızda ki performansı etkiliyor bence hangi telefon olursa olsun.

s20 ultra satmadı zaten bundan da umudum yok bir android telefona oranla o fiyatta iphone 11 bence daha iyi zamanında neden iphone diyordm şimdi anladım ki son çıkan bir android telefonlar yıllar önce çıkmış olna iphone 5s in yarıştığı bile olmasından anladık artık şuan en iyisi çin markaları

s20 ultra satmadı zaten bundan da umudum yok bir android telefona oranla o fiyatta iphone 11 bence daha iyi zamanında neden iphone diyordm şimdi anladım ki son çıkan bir android telefonlar yıllar önce çıkmış olna iphone 5s in yarıştığı bile olmasından anladık artık şuan en iyisi çin markaları
Zaten telefon alacak olsam ya Çin markalarına bakarım ya da apple

Geri