Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy SmartTag 2 EI-T5600 Akıllı Takip Cihazı 529TL

BabaVoss7

80+ Silver
kasaba köy genelde samsung kullanır türkiyede en çok tutulan marka telefon aslına bakarsak 40 50m kullanıcısı olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum türkiye nufusunun yarısından fazlası hemen hemen.

ama atıyorum dağın başında bi yerdeysenız sorun olabilir. ping atıcaksın etrafta insanın olması gerekiyor ve kullanıcının da olması lazım samsung telefona sahip ki %100 vardır. mağarada yaşanmıyorsa tabi. bu cihazlarda önemli olan tek ping. bunu attığın an yerini tespit edebilmek önemli. anlık veri saniyelik veri almak için motorların elektronik aksamını bozdurup turuncutakip gibi cihazlara yönelmek lazım ki bir çok üretici elektrik tesisatında yapılacak değişimlerden dolayı motoru garanti dışı bırakıyor. aküyü yediklerinden bahsetmiyorum bile.

bu açıdan düşününce 500 liraya 1 yıl yetecek 30 liralık pille sıfır masraf motoru takip edebilirsin. ayrıca bu cihazlar aşırı küçük olduğu için motorda harika bir şekilde saklanabiliyor. benim koyduğum yerde mesela hırsızın tespit edip sökmesi için takım çantasına ve 2 saate ihtiyacı var :D
300 bin nüfuslu ilçenin göbeğimdeyim denebilir. ama her zaman mantıklı çalışmıyor maalesef. etraftaki tlefonlara göre işte bazen anlık veriyor bazen 3 saatlik kayıp oluyor . ama sonuncunda görüyor deneme şansım olmadı daha bişeyi kaybetmedim şükür.

GirayHan

80+ Platinum
Bende n11den zamanında nassın yıldönümü kampanyasından 430 e fln gelmişti gayet kaliteli ürün fakat merkezi bir yerde yaşamak etkili
valla hocam ben motorla bulunduğum ilde ki köyleri kasabaları gezmeyi severim. gider yemek yerim gezer tozarım fotoğraf çekilirim falan. dağın yamacında 300 nufuslu bir köyde bile motoru bırakıp arkadaşla arabayla merkeze indik o telden cihaza ping attım her attığımda da yakaladım konumunu. türkiyede samsung kullanmayan yok. iphone 2. planda bu ülkede hala :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 bin nüfuslu ilçenin göbeğimdeyim denebilir. ama her zaman mantıklı çalışmıyor maalesef. etraftaki tlefonlara göre işte bazen anlık veriyor bazen 3 saatlik kayıp oluyor . ama sonuncunda görüyor deneme şansım olmadı daha bişeyi kaybetmedim şükür.
bu cihazlarda olay şu. sen smartthings uygulamasını açıp ping atarsan konumu sana verir. anladığım kadarı ile sen anlık olarak konum versin diyorsun. o işte olmaz gps'te olur o. diğer türlü anlık ping atsa senin cihazına içinde ki 2032 pil 1 saat bile dayanmaz hocam :)

YiğitAysul

80+ Silver
valla hocam ben motorla bulunduğum ilde ki köyleri kasabaları gezmeyi severim. gider yemek yerim gezer tozarım fotoğraf çekilirim falan. dağın yamacında 300 nufuslu bir köyde bile motoru bırakıp arkadaşla arabayla merkeze indik o telden cihaza ping attım her attığımda da yakaladım konumunu. türkiyede samsung kullanmayan yok. iphone 2. planda bu ülkede hala :)

bu cihazlarda olay şu. sen smartthings uygulamasını açıp ping atarsan konumu sana verir. anladığım kadarı ile sen anlık olarak konum versin diyorsun. o işte olmaz gps'te olur o. diğer türlü anlık ping atsa senin cihazına içinde ki 2032 pil 1 saat bile dayanmaz hocam :)
İyiymiş, ben o kadar uzun süreli kullanamadım fakat kullandığım kadarıyla memnunum

BabaVoss7

80+ Silver

yok işte bazen oda olmuyor bende. açıp bulmaya tıklıyosun 25 m mesafede bile bulmuyor bazen. garip yani. sürekli aralıksız konum vermesini zaten beklemiyorum. genelde 2 3 saatte bir yenileniyor kendi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Teşekkürler arabam için 1 hafta önce bakınıyordum güzel oldu. Sarjı 1 seneden fazla gidiyor. Tüneller ve samsung cihazın olmadığı alanlarda nasıl çalışıyor merak ettim.

Stayy

80+
motor almayı düşünüyorum böyle motora koymalık buna benzer bişi tavsiye ettiğiniz var mı? konudan bağımsız ama kusura bakmayın.

Top Bottom