BabaVoss7
80+ Silver
300 bin nüfuslu ilçenin göbeğimdeyim denebilir. ama her zaman mantıklı çalışmıyor maalesef. etraftaki tlefonlara göre işte bazen anlık veriyor bazen 3 saatlik kayıp oluyor . ama sonuncunda görüyor deneme şansım olmadı daha bişeyi kaybetmedim şükür.kasaba köy genelde samsung kullanır türkiyede en çok tutulan marka telefon aslına bakarsak 40 50m kullanıcısı olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum türkiye nufusunun yarısından fazlası hemen hemen.
ama atıyorum dağın başında bi yerdeysenız sorun olabilir. ping atıcaksın etrafta insanın olması gerekiyor ve kullanıcının da olması lazım samsung telefona sahip ki %100 vardır. mağarada yaşanmıyorsa tabi. bu cihazlarda önemli olan tek ping. bunu attığın an yerini tespit edebilmek önemli. anlık veri saniyelik veri almak için motorların elektronik aksamını bozdurup turuncutakip gibi cihazlara yönelmek lazım ki bir çok üretici elektrik tesisatında yapılacak değişimlerden dolayı motoru garanti dışı bırakıyor. aküyü yediklerinden bahsetmiyorum bile.
bu açıdan düşününce 500 liraya 1 yıl yetecek 30 liralık pille sıfır masraf motoru takip edebilirsin. ayrıca bu cihazlar aşırı küçük olduğu için motorda harika bir şekilde saklanabiliyor. benim koyduğum yerde mesela hırsızın tespit edip sökmesi için takım çantasına ve 2 saate ihtiyacı var