🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 7 44 mm 5606TL

kendi sitesinde 7 8 e satıyor utanmaz samsung

Kullanan var mı şarjı falan nasıl gidiyor

watch 5 kullanıyorum benzer pile sahipler sarjları su gibi gidiyor gün içinde aktif kullanıyorsanız

Kullanan var mı şarjı falan nasıl gidiyor
Tüm özellikler açık 34 saat, Ao kapalı ve bileği kaldırınca açılması da kapalı 54 saat bu değerler max süre.
Lakin özelliklerine göre fiyatı iyi, ben geçen ay 7k :(
Denildiği kadar sağlam değil, ufak bir yere değmişti şuan çerçevede ki beyaz leke gözüme çarpıyor.
Anlamadığım bu indirimler hayra alamet değil. Ya yeni model gelecek yada ellerinde patladı.

Tüm özellikler açık 34 saat, Ao kapalı ve bileği kaldırınca açılması da kapalı 54 saat bu değerler max süre.
Lakin özelliklerine göre fiyatı iyi, ben geçen ay 7k :(
Denildiği kadar sağlam değil, ufak bir yere değmişti şuan çerçevede ki beyaz leke gözüme çarpıyor.
Anlamadığım bu indirimler hayra alamet değil. Ya yeni model gelecek yada ellerinde patladı.
samsung yerel fiyatlandırma yapıyor diye söyleyenler var ama ayak üstü şeediyolar. şarjı dediğinden daha az gidiyor. özellikle gün içinde saate bakarsanız veya bi dışarı çıkınca spotify felan kontrol ederseniz saat üzerinden akşama şarja takarsınız sonraki güne çıkmaz diye. kasasıda alüminyumdan o yüzden dediğin gibi çok sağlam değil alüminyum yumuşak bi malzeme. çelik gibi olmasını bekleyemezsiniz. özellikle gümüş rengi daha iyi olur. bir yere vurduğunuzda boyası çıkıyor çünkü.

1000086749.webp

Dün Hepsiburada tarafından 2000 tl'lik kod geldi saate özel. Bana özel mi gelmiş o 😅
1000086751.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
2k kupon harbiden çok iyi olmuş ben telefonla beraber aldım 3.5 a geldi telefon da 23 e 256 GB 24fe ikisinden de memnunum tablet de Samsungdu çok iyi oldu sadece çoklu kontrolü yapamıyor galiba mouse lazm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,186
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri