Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G8 34" 0.1ms 175Hz UWQHD Monitör 25.968TL (Peşin 6 Taksit)

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Umut Şener
typec çıkışları olduğundan 10 sene götürür min

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Kenan Çelik
1 ay önce 22bine sonra 24500e satıldı bu model. Ocakta CES fuarı var. Yeni oled modelleri gelecek. Dolayısıyla bunların fiyatları düşecekitir.

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Burak B
1 ay önce 22 bine vade farksız 12 taksitle aldım. İnanın 34 inch e nasıl bakacağım diye korkarken şimdi başka monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen bambaşka bir deneyim. Oled kullanan birisi bir daha asla başka panele bakamaz. Net tavsiyemdir. Kendi hoparlörü o kadar iyi ki ekstra kablolu pc hoparlörünü süs diye bıraktım ortada. Kumandası olması ve tizen işletim sistemine sahip olması da avantaj.
WhatsApp Image 2025-01-05 at 22.15.12.jpeg

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
-------
1 ay önce 22 bine vade farksız 12 taksitle aldım. İnanın 34 inch e nasıl bakacağım diye korkarken şimdi başka monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen bambaşka bir deneyim. Oled kullanan birisi bir daha asla başka panele bakamaz. Net tavsiyemdir. Kendi hoparlörü o kadar iyi ki ekstra kablolu pc hoparlörünü süs diye bıraktım ortada. Kumandası olması ve tizen işletim sistemine sahip olması
Hocam windows hdr ayarlarınız nasıl? Hep açık mı kullanıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopa bağlantı nasıl oluyor peki? type-c ve hdmi girişi var nitro 5
Malesef bilmiyorum laptop hakkında bir bilgim yok

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Burak B
Hocam windows hdr ayarlarınız nasıl? Hep açık mı kullanıyorsunuz
Sadece oyuna girerken açıyorum, oyundan çıkıp hdr i kapatınca çok soluk geliyor ama alışıyorum geri. HDR performansı süper. The last of oynarken oyun başında Sarah uykudan uyanıp babasını ararken odada yanan gece lambası benim odayı komple aydınlattı o derece. :D

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yüksel
1 ay önce 22 bine vade farksız 12 taksitle aldım. İnanın 34 inch e nasıl bakacağım diye korkarken şimdi başka monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen bambaşka bir deneyim. Oled kullanan birisi bir daha asla başka panele bakamaz. Net tavsiyemdir. Kendi hoparlörü o kadar iyi ki ekstra kablolu pc hoparlörünü süs diye bıraktım ortada. Kumandası olması ve tizen işletim sistemine sahip olması da avantaj.
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi duruyor hocam güle güle kullanın

• Beğen
Reaksiyonlar: Byte

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Buğra Acar
Sadece oyuna girerken açıyorum, oyundan çıkıp hdr i kapatınca çok soluk geliyor ama alışıyorum geri. HDR performansı süper. The last of oynarken oyun başında Sarah uykudan uyanıp babasını ararken odada yanan gece lambası benim odayı komple aydınlattı o derece. :D
hdr yi windows üzerinden mi yoksa monitör üzerinden mi açıp kapatıyorsunuz hocam?

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Burak B
hdr yi windows üzerinden mi yoksa monitör üzerinden mi açıp kapatıyorsunuz hocam?
Windowsda HDR açıyorsun ve kalibre edip kalibrasyon frofilini tanımlıyorsun. 2 seçenek kullanılabilir. HDR400 veya HDR1000. Monitör ayarlarında HDR1000 için ekstra parlaklık ayarı var. Onu açınca her oyunda düzgün çalışmayabilir. Ama HDR400 ile muhteşem görünüyor.

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sezer
Bu model eski nesil OLED'lerden yeni 3.gen değil haberiniz olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkay Ocakcı
Bu modeli çok araştırdım. Yeni nesil mat kaplamalı olanı 40 bin liranın üstünde, bu ürün eski nesil diye geçiyor parlak ekran ve ilk başta problemleri olan bir model iken firmware güncellemesi ile çoğu çözülmüş ama hala alt + tab yaparken vs. problemleri olan bir model.

Bu kadar para verip G60SD almak istemiyorum çünkü onun da problemleri var ve dümdüz 27" 2K olunca panel kalitesi dışında o kadar fiyat farkına değecek bir deneyim yaratır mı emin değilim. Almışken ya bu tarz widescreen ya da 32" 4K olan G80SD modelini alayım, bu modelin fiyatı çok cazip ama eski nesil ve bilinen bazı problemleri var, G80SD ise küçük bir servet kadar pahalı. Üstelik yeni nesil oled'ler kapıda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,174
Üyeler
164,626
Son üye
Shamat
Top Bottom