- Reaksiyon skoru
- 434
typec çıkışları olduğundan 10 sene götürür min
Hocam windows hdr ayarlarınız nasıl? Hep açık mı kullanıyorsunuz1 ay önce 22 bine vade farksız 12 taksitle aldım. İnanın 34 inch e nasıl bakacağım diye korkarken şimdi başka monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen bambaşka bir deneyim. Oled kullanan birisi bir daha asla başka panele bakamaz. Net tavsiyemdir. Kendi hoparlörü o kadar iyi ki ekstra kablolu pc hoparlörünü süs diye bıraktım ortada. Kumandası olması ve tizen işletim sistemine sahip olması
Malesef bilmiyorum laptop hakkında bir bilgim yokLaptopa bağlantı nasıl oluyor peki? type-c ve hdmi girişi var nitro 5
Sadece oyuna girerken açıyorum, oyundan çıkıp hdr i kapatınca çok soluk geliyor ama alışıyorum geri. HDR performansı süper. The last of oynarken oyun başında Sarah uykudan uyanıp babasını ararken odada yanan gece lambası benim odayı komple aydınlattı o derece.Hocam windows hdr ayarlarınız nasıl? Hep açık mı kullanıyorsunuz
Çok iyi duruyor hocam güle güle kullanın1 ay önce 22 bine vade farksız 12 taksitle aldım. İnanın 34 inch e nasıl bakacağım diye korkarken şimdi başka monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen bambaşka bir deneyim. Oled kullanan birisi bir daha asla başka panele bakamaz. Net tavsiyemdir. Kendi hoparlörü o kadar iyi ki ekstra kablolu pc hoparlörünü süs diye bıraktım ortada. Kumandası olması ve tizen işletim sistemine sahip olması da avantaj.
Alıntıyı görüntüle
hdr yi windows üzerinden mi yoksa monitör üzerinden mi açıp kapatıyorsunuz hocam?Sadece oyuna girerken açıyorum, oyundan çıkıp hdr i kapatınca çok soluk geliyor ama alışıyorum geri. HDR performansı süper. The last of oynarken oyun başında Sarah uykudan uyanıp babasını ararken odada yanan gece lambası benim odayı komple aydınlattı o derece.![]()
Windowsda HDR açıyorsun ve kalibre edip kalibrasyon frofilini tanımlıyorsun. 2 seçenek kullanılabilir. HDR400 veya HDR1000. Monitör ayarlarında HDR1000 için ekstra parlaklık ayarı var. Onu açınca her oyunda düzgün çalışmayabilir. Ama HDR400 ile muhteşem görünüyor.hdr yi windows üzerinden mi yoksa monitör üzerinden mi açıp kapatıyorsunuz hocam?