Hocam bu ay son bildigim qma bu surede her urunden 3 tane alabilirsinOldu hocam çok teşekkür ederim bunu bir defa mı kullanabiliyorum yoksa başka zamanda istediğim bir ürünü alabiliyor muyum indirimli olarak
Hocam bu ay son bildigim qma bu surede her urunden 3 tane alabilirsinOldu hocam çok teşekkür ederim bunu bir defa mı kullanabiliyorum yoksa başka zamanda istediğim bir ürünü alabiliyor muyum indirimli olarak
Teşekkür ederim işin rast gelsinHocam bu ay son bildigim qma bu surede her urunden 3 tane alabilirsin
hocam ben barkodu giriyorum olmuyor öğrenci durumu pasif kayıt yenilememiş olarak gözüküyor bu yüzden mioluyor net merak etme
Hocam bu olay sadece monitördemi geçerli belki bi telefon felan dusururum ucuzaoluyor net merak etme
Belirli telefonlarda da vwrHocam bu olay sadece monitördemi geçerli belki bi telefon felan dusururum ucuza
Hocam edevlette ogrenci belgesinde karekod var altindski sayilari yazinhocam ben barkodu giriyorum olmuyor öğrenci durumu pasif kayıt yenilememiş olarak gözüküyor bu yüzden mi
Hocam onu giriyorum olmuyor işte sayılar değil harflerde var uzun bir şey hattaBelirli telefonlarda da vwr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam edevlette ogrenci belgesinde karekod var altindski sayilari yazin
Hocam tam olarak nereye bakiyorsunuzHocam onu giriyorum olmuyor işte sayılar değil harflerde var uzun bir şey hatta
yeni konu açtım oraya yazarsanız daha iyi olur
Soyle istersen telefon bakip atiyim fiyatiniHocam bu olay sadece monitördemi geçerli belki bi telefon felan dusururum ucuza
belgenin sağ üst koşesi çizgilerin altıHocam tam olarak nereye bakiyorsunuz
Soyle istersen telefon bakip atiyim fiyatini
Valla hocam olmasi gerekiyor arkadaslar da aldilar ordan aybi sekildebelgenin sağ üst koşesi çizgilerin altı
pasif kayıt yenilememiş olarak gözüktüğü için olabilir miValla hocam olmasi gerekiyor arkadaslar da aldilar ordan aybi sekilde
Hocam s24fe veya söyle 22k bandında bişeyler varmı sana zahmet bakarsan,çok teşekkürlerHocam tam olarak nereye bakiyorsunuz
Soyle istersen telefon bakip atiyim fiyatini
Hocam s24fe veya söyle 22k bandında bişeyler varmı sana zahmet bakarsan,çok teşekkürler![]()