Samsung S22 ultra kırılmaz ekran önerisi

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar selam , Samsung s22 ultra kullanıyorum ve oval olduğu için kırılmaz ekran bulamıyorum . Genellikle silikon malzemeler var nereye sorduysam hepsi benzer malzemeler gösterdi özel kesim, nano kesim vb. vb. Bildiğiniz önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı ?

Cam işi bu telefonda olmaz, ben denedim, söktüm. En mantıklısı UV yapışkanlı temperli cam ya da kaliteli TPU film.

Cam işi bu telefonda olmaz, ben denedim, söktüm. En mantıklısı UV yapışkanlı temperli cam ya da kaliteli TPU film.
2 senedir kullanıyorum 2 senedir temperli cam bulamadım. Ankaradayım kızılayda sormadığım yer kalmadı AVM içindeki telefonculara sordum hepsinde TPU malzeme var onlarda birkaç ay sonra kenardan açılma yapıyor. Önerdiğiniz bir marka var mı ?

2 senedir kullanıyorum 2 senedir temperli cam bulamadım. Ankaradayım kızılayda sormadığım yer kalmadı AVM içindeki telefonculara sordum hepsinde TPU malzeme var onlarda birkaç ay sonra kenardan açılma yapıyor. Önerdiğiniz bir marka var mı ?
Spigen ürünlerine vagakabilrisn.

Arkadaşında dediği gibi bu işin ehli '' Spigen '' dir. Hem kılıf hem cam da. Gerisi 2-3 ayda bir değiştireceğin malzemeleri satan firmalardan oluşur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,049
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri