Neler Yeni

Samsung S22 vs Samsung S23FE

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. S22 18 bine S23FE ise 23bine belirli internet mağzalarında mevcut benim için önemli konular kamerası ve kullanım kolaylığı bunları göz önüne alarak hangi telefonu tercih etmeliyim S23FE için aradakı 5 bin TLilik fark değer mi?
5k farka değmez. Bende kardeşime s22 aldım. İkisini karşılaştırdım 5k farka değmez diye s22 aldım

Ardayrgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yorgancı
Batarya performansı hemen hemen ikisininde aynı.S22 120hz minimum 3.5saat görüyorm fakat kullandığın uygualamya göre çok değişiyor.Kickte ful kullanırsam 5saat görebilirken instada 3.5saat civarı görüyor.Kamerası bu bütçede en iyisi diyebilirim
batarya pek sorun olmiycak benim için zaten ısınma sorunu var diyorlar son güncellemeyle düzeldi diye duymuştum o konuda nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

5k farka değmez. Bende kardeşime s22 aldım. İkisini karşılaştırdım 5k farka değmez diye s22 aldım
bende öyle düşünüyorum hocam 1 yıl güncelleme ve az daha iyi batarya için 5k fazla geliyor

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,161
İsim
kadir
hocam arada 5klık bir fark var az buz bi rakam değil öğrenciyim kendi imkanlarımla alıyorum elimde sağlam bir powerbank var onunla işimi göreceğini düşünüyorum
idare ederim dersen al, en az ip se2'nin pil performansı kadar kötü bir cihaz.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,548
İsim
Emir
batarya pek sorun olmiycak benim için zaten ısınma sorunu var diyorlar son güncellemeyle düzeldi diye duymuştum o konuda nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende öyle düşünüyorum hocam 1 yıl güncelleme ve az daha iyi batarya için 5k fazla geliyor
Isınma sorunu ilk aldığım zaman vardı şu an öyle aman aman yok.İnternette çok gömüyorlar malesef.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
XXXX
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. S22 18 bine S23FE ise 23bine belirli internet mağzalarında mevcut benim için önemli konular kamerası ve kullanım kolaylığı bunları göz önüne alarak hangi telefonu tercih etmeliyim S23FE için aradakı 5 bin TLilik fark değer mi?
honor elinde kalır satmassın model yükseltieğinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Dinçel
S23FE kullanıyorum şarj mobil veri de iyi dayanmıyor diyebilirim. Oyun performansı genshin impact oynamadığınız sürece iyi denilebilir. 120HZ olması kamerasının iyi olması iyi etkenlerden biri. Şarjı 25W süper hizli şarj destekliyor olup 1 saat içinde dolduruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,372
Üyeler
158,996
Son üye
asaprocky
Top Bottom