SAMSUNG S9Fe+ vs İPad 10. Nesil

Benim iPad aldığım sene aynı fiyata Android alan tanıdığım 4 sene sonra kasmalardan bıkıp cihazı değiştirdi ben 8 sene aktif kullandım iPadi, şuan bile hala çalışıyor ama yeni modele geçtiğim için kullanmıyorum. Apple her zaman uzun ömürde 1 numaradır bu bir gerçek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 bin bandına çıkarsanız iPad Air baya mantıklı bu arada ama 15 bin bandında düz iPad de iş görür tabi.
Hayır dostum amiral gemisi cihazlar her markada benzer gidiyor. iphone 6s ile galaxy s6 yakın zamanda kullanılamaz hale geldi mesela. Bu ömür meselesini fazla abartıyorsunuz iki tarafı da deneyimlemiş biri olarak söylüyorum bunu. Zaten samsung Tab S10+ için 7 sene güncelleme garantisi vermişken daha da üzerine konuşmaya gerek yok.

Hayır dostum amiral gemisi cihazlar her markada benzer gidiyor. iphone 6s ile galaxy s6 yakın zamanda kullanılamaz hale geldi mesela. Bu ömür meselesini fazla abartıyorsunuz iki tarafı da deneyimlemiş biri olarak söylüyorum bunu. Zaten samsung Tab S10+ için 7 sene güncelleme garantisi vermişken daha da üzerine konuşmaya gerek yok.
Bana 2014 yılında çıkan ve hala kullanılabilir bir amiral gemisi tablet modeli söyler misin?

Veya S6 hangi ölçüye göre 6S ile benzer ömre sahip onu açıklayabilir misin? Çevremde S7 kullanıp telefonu kullanılamaz derecede kastığı için iPhone alanlar varken bile 6S kullananların tek şikayeti pildi. Hala 6S az da olsa kullanılabilir durumda ama Samsungda S10 dan altını bilen yok.

Bana 2014 yılında çıkan ve hala kullanılabilir bir amiral gemisi tablet modeli söyler misin?

Veya S6 hangi ölçüye göre 6S ile benzer ömre sahip onu açıklayabilir misin? Çevremde S7 kullanıp telefonu kullanılamaz derecede kastığı için iPhone alanlar varken bile 6S kullananların tek şikayeti pildi. Hala 6S az da olsa kullanılabilir durumda ama Samsungda S10 dan altını bilen yok.
6S , 7 ne kadar kasıyorsa S6 , S7 de o kadar kasıyor buna ek olarak 6S çoğu uygulamayı desteklemiyor. Bu bahsettiğim android cihazlar sadece 2 tane android güncellemesi almış cihazlar olmasına rağmen uygulama destekleri 6s ile benzer süre dayandı. Tab S10+ ise 7 sene güncelleme alacağı için 9-10 sene dayanacağını söylemek çok da mantıksız olmaz.

Tab S9 FE tableti çıktığından beri bir fiil ders anlatmak için okulda sürekli kullandım bir sorun yaşamadım ve gayet memnunum. Apple sevmediğim için Android aldım, iphone 6 kullanmıştım zamanında onu da bir süre kullanıp satmıştım.

Geri