Neler Yeni

Sanal-bt / hepsiburada r50i servis

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
hocam 1 ay civarı önce satın aldığım r50i anker kulaklığım arıza verince servise sanalbt ye gönderdim hocam onarımda diyor telefonlarını aradım kimse açmıyor asistan var o açıyor metni okuyor destek ekibi falan yok bide ben maalesef ürünü kutusuz yolladım hocam sıkıntı yaşanır mı ?
ne yapmalıyım bilmiyorum kulaklık uçtumu gittimi haber yok ayrıca araştırma yaptığımda fak ettimki bunu yaşayan birçok kişi var dolandırıcılık zinciri gibi görünüyor kulaklığı sürekli kullanıyordum çok ihtiyacım oluyor işte ve okulda çok sorun yaşıyorum çözülürmü hocam thh vermekle uğraşılırmı sonuçlanırmı ?
Ekran görüntüsü 2025-01-02 182109 (1).png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
14 günlük süre sonunda gelmez ise THH'ye giderek hakkını arayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef

yusuf34

80+ Silver
hocam 1 ay civarı önce satın aldığım r50i anker kulaklığım arıza verince servise sanalbt ye gönderdim hocam onarımda diyor telefonlarını aradım kimse açmıyor asistan var o açıyor metni okuyor destek ekibi falan yok bide ben maalesef ürünü kutusuz yolladım hocam sıkıntı yaşanır mı ?
ne yapmalıyım bilmiyorum kulaklık uçtumu gittimi haber yok ayrıca araştırma yaptığımda fak ettimki bunu yaşayan birçok kişi var dolandırıcılık zinciri gibi görünüyor kulaklığı sürekli kullanıyordum çok ihtiyacım oluyor işte ve okulda çok sorun yaşıyorum çözülürmü hocam thh vermekle uğraşılırmı sonuçlanırmı ?
Alıntıyı görüntüle
hocam hepsiburada uzerinden gondermelisin

yusuf34

80+ Silver

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
siz direk firmaya yollamissiniz ben hepsiburada uzerinden almistim anladmali kod ile gondermistim bir sorun olmamisti
ne yapmam lazım şuan hepsi burada değil ptt ile gönderim yaptım geri alamıyorum bişi yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

thh başvursam sıkıntı çıkarmı onu da bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom