Neler Yeni

Sanırım Bufferbloat Sorunu Yaşıyorum

lusyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Efe
Merhaba arkadaşlar sanırım Bufferbloat sorunu yaşıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama bir anda valorant oynarken ping in çık yapmaya başladı biraz araştırdım Bufferbloat sorunu gibi geldi bugün oldu her şey anladığım bir konu değil türktelekom modemi kullanıyorum ve ethernet ile bağlanıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirm

Ekler

• imagess b.png
    imagess b.png
    594.1 KB · Hit: 30

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhaba arkadaşlar sanırım Bufferbloat sorunu yaşıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama bir anda valorant oynarken ping in çık yapmaya başladı biraz araştırdım Bufferbloat sorunu gibi geldi bugün oldu her şey anladığım bir konu değil türktelekom modemi kullanıyorum ve ethernet ile bağlanıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirm
Türk telekom modemse normal. Baya dandik bir şey. Öyleki en yakındaki başka bir odaya geçtiğinde bile internet hızı inanılmaz düşüyor.

lusyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekom modemse normal. Baya dandik bir şey. Öyleki en yakındaki başka bir odaya geçtiğinde bile internet hızı inanılmaz düşüyor.
eskiden yaşamıyordum olay o zaten neden şimdi yaşayayımki? uzaktan kontrol edilen bir şey mi

Xearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Barkın Tezel
bende sizle tam aynı sonuçlerı alıyorum modemi değişmek dışında çözümüyok ama oyunlarda bi sorun hissetmedim

lusyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende sizle tam aynı sonuçlerı alıyorum modemi değişmek dışında çözümüyok ama oyunlarda bi sorun hissetmedim
türk telekommu bir şey yaptı anlamadım önceden cayrı cayırdı bi anda çıkması sasırtıcı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Modemden modeme değişir bendede telekomun fiber modemi var alttakide benim bufferbloat testim
1718751146182.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom