Garantiye göndersem ne olur? Mesela bazı kartlarda 2 yıl birebir değişim garantili bundada var mı?Biraz fazla sıcak hocam.
Niye pure veya Nitro halini almadınGarantiye göndersem ne olur? Mesela bazı kartlarda 2 yıl birebir değişim garantili bundada var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
OCCT testi nasıl?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Siz değerleri atar mısınız hocam? Boştaki değer ile OCCT testinibendede pulse var bu kadar değil bazen driverdan dolayı vs sapıtıyortemiz kurulum dene olmadı fgaranti gönderme. ama tam güce bak derim bişeyde olmayabilir
Merak ettim neden madem xtx alıyorsun hiç pure veya Nitro almayı düşünmedinmiSiz değerleri atar mısınız hocam? Boştaki değer ile OCCT testini
Siz değerleri atar mısınız hocam? Boştaki değer ile OCCT testini
Niye pure veya Nitro halini almadın
yav kusura bakmayında öğrenmişsiniz bi pure nitro diye. adam akıllı kasanız varsa hiç farketmiyor bildiğin görüntü ve para tuzağı. full yükte artı oc 400w a çıkarsam bile 1800rpm de sıfır seste max 70 derece oluyor benim kartta..... pulse.........Merak ettim neden madem xtx alıyorsun hiç pure veya Nitro almayı düşünmedinmi
Heee anladım prdn sizin taktik de mantıklıymıs baya sence 7800 xt mi 9070 miMesaj otomatik birleştirildi:
yav kusura bakmayında öğrenmişsiniz bi pure nitro diye. adam akıllı kasanız varsa hiç farketmiyor bildiğin görüntü ve para tuzağı. full yükte artı oc 400w a çıkarsam bile 1800rpm de sıfır seste max 70 derece oluyor benim kartta..... pulse.........
Ona vereceğim parayı kasaya fama veririm kafam rahat
para varsa 9070 yeni nesil iyidir.Heee anladım prdn sizin taktik de mantıklıymıs baya sence 7800 xt mi 9070 mi
Normalde 9070 xt alacaktım ama Stok sorunu varpara varsa 9070 yeni nesil iyidir.
Sarı siteye hemen düşmüş 1 gün oldu dahapara varsa 9070 yeni nesil iyidir.
26 bine 9070 alınır mı?para varsa 9070 yeni nesil iyidir.