Neler Yeni

Sapphire Radeon Pulse rx 7900xtx vs Rtx 4070 ti süper

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Arda doğan
Verdim verdim bu gün dağıtıma çıktı dua ediyorum iş yerine sipariş ettim ben varken gelsin diye başkası teslim alır sıkıntı olur falan iade sürecinde bekliyorum pusuya yatar vaziyette 😆😅 sistem monitör aldım sürat kargo ile geldi snerji de ama düzgün geldiler ama insan kötüyü düşünmeden edemiyor ya olursa diye
Sıkıntı çıkmaz inş dua ile korumaya alak kartı😂

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Hocam xfx merch 7900 gre nasıl yada Powercolor hellbound 7900 gre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam xfx merch 7900 gre nasıl yada Powercolor hellbound 7900 gre 7900 gre de arkadaşa düşünüyoruz da ne önerirsiniz 7900 gre de
Bütçen yetiyorsa xtx devam derim gre de güzel kart lakin xtx’in sunduğu çok daha güzel amirel gemisi her zaman iyidir dostum. Pulse modeli aldın diye hatırlıyorum çok iyi bir model değil ama üzmez diyeyim ben kartların model yapısının abartıldığı kadar farkı olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak içindeki çip aynı.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Burak
Sıkıntı çıkmaz inş dua ile korumaya alak kartı😂
Hocam ürün elime ulaştı açarken dış kutuyu video çektim temizdi dış kutu snerji yazıyor falan iç kutu yani ekran kartı kutusuz fabrikadan yeni çıktığı gibiydi delik deforme vb yok güvenlik bantları iki taraftada duruyor üstünde Sapphire yazıyor şuan işteyim akşam takıp denicem neler yapmalıyım normalde ben takar takmaz oyuna girip takılıyorum 😅😆

Baktım da ben online FPS rekabetçi oyunlarda kullancam hocam çoğu zaman ekran kartının bana sunduğu özellikleri kullanmıyorum ben rtx de öyleydi en azından AMD ye geçiş yapıyorum yinede kullanmam sanırım
o zaman haklısın amd alabilirsin ama yine de nvidia reflex gibi teknolojiler de rekabetçi oyunlarda avantaj sağlıyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Burak
o zaman haklısın amd alabilirsin ama yine de nvidia reflex gibi teknolojiler de rekabetçi oyunlarda avantaj sağlıyor
Valoda vardı sanırım onu aktif edebiliyormuym bilmiyorum AMD takınca

O açık ara
Vramde üst seviye diğer özellikler elbette tartışılır ama f/p konusunda bence affetmez AMD güçlü bir kart single player oyunlarda artı eksileri vardır kesinlikle ama 4080 süper 44 k üstü aynı performansı veriyor neredeyse yer yer geçebiliyor alınır o yüzden

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Arda doğan
Hocam ürün elime ulaştı açarken dış kutuyu video çektim temizdi dış kutu snerji yazıyor falan iç kutu yani ekran kartı kutusuz fabrikadan yeni çıktığı gibiydi delik deforme vb yok güvenlik bantları iki taraftada duruyor üstünde Sapphire yazıyor şuan işteyim akşam takıp denicem neler yapmalıyım normalde ben takar takmaz oyuna girip takılıyorum 😅😆
Hayırlı olsun ustam ama ilk furmark 2k tam yük test yap sonuçları at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,180
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom