- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortalama kaç dk sürüyor testFurmark
Ortalama kaç dk sürüyor testFurmark
2-5 dk flnOrtalama kaç dk sürüyor test
Tamamdır yazarım yapınca hocam2-5 dk fln
Hocam ekran kartını açtım sorun yok gibiydi ama kafama şu anakarta oturacak kısım çok takıldı her birinin ucu uzun ama en başta arka ve öncekinin ucu kopmuş gibime geliyor yada o şekilde mi uretiliyor sarı şeyler diyeceğim ismini bilmiyorum2-5 dk fln
Üretim o şekil ben o korkuyu ilk 6900xt'de yaşadımhayırlı olsun canavar gibi kartHocam ekran kartını açtım sorun yok gibiydi ama kafama şu anakarta oturacak kısım çok takıldı her birinin ucu uzun ama en başta arka ve öncekinin ucu kopmuş gibime geliyor yada o şekilde mi uretiliyor sarı şeyler diyeceğim ismini bilmiyorum
Hocam altıma ediyordum zorladım da koptular diye sonra resimlerine baktım öyleymiş harbi fakat altta bulunan pinlerdeki kabloları baskiliyor onu napcam bilmiyorumÜretim o şekil ben o korkuyu ilk 6900xt'de yaşadımhayırlı olsun canavar gibi kart
Nası yani foto atHocam altıma ediyordum zorladım da koptular diye sonra resimlerine baktım öyleymiş harbi fakat altta bulunan pinlerdeki kabloları baskiliyor onu napcam bilmiyorum
Kabloları çıkardım o yüzden bir daha takacamNası yani foto at
Karttaki orjinal kabloları çıkartma onlara müdahale etmeKabloları çıkardım o yüzden bir daha takacam
Tekrar takıyorum şuan kartı söktüm kart engel oluyor yoksa takmamaKarttaki orjinal kabloları çıkartma onlara müdahale etme
Oha kasanın rgb kontrolcü kablosu yanmış bende diyorum bu pc den bazen niye yanık kablo kokusu geliyor diyorum hemde rgb dehismiyordu iyi ki bu gün açtım baktım PC ye yoksa kim bilir neler olacaktı komple kontrolcuye kadar yanmış kabloKarttaki orjinal kabloları çıkartma onlara müdahale etme
Ovv aga ona baskı mı uygulanmış anakartta yanlış kısa devremi.olmuş bak geçmiş olsunTekrar takıyorum şuan kartı söktüm kart engel oluyor yoksa takmama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oha kasanın rgb kontrolcü kablosu yanmış bende diyorum bu pc den bazen niye yanık kablo kokusu geliyor diyorum hemde rgb dehismiyordu iyi ki bu gün açtım baktım PC ye yoksa kim bilir neler olacaktı komple kontrolcuye kadar yanmış kablo
Hocam bu kablo nereye takılıyor kasa bağlantı pinlerinde 1 tane yer kaldı o kadar bu kablo ise 2 pinliKarttaki orjinal kabloları çıkartma onlara müdahale etme
Anakarttaki kasa pinlerinin olduğu yere yakından bak anakarta +- sine kadar yazar yapamazsan takma boşverHocam bu kablo nereye takılıyor kasa bağlantı pinlerinde 1 tane yer kaldı o kadar bu kablo ise 2 pinli