Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Watt mı sıkıntı? şaka mı? 750W PSU 6900XT yi havada karada hoplatır ters takla attırır fazla fazla bile yeter.

6900XT dediğiniz kart ortalama 330W güç tüketiyor, ben 650W PSU ile 3080 12GB kullanıyorum 340-350W güç tüketimi var hiç bir sıkıntı da yaşamıyorum.
arkadaş sıkıntı yaşadığını söylemiş

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail Ataberk Kontaş

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Who Laughs
7900 gre nerdesin

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Taksit olsa çok çok iyi.

Son düzenleme:

p_bateman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah
Satıcı s.nerji yerine hb ya da amazon olsaydı keşke. Malum ekran kartı videosundan sonra o firmaya güvenim sıfıra yaklaştı.

Bambaataa

80+
Güç tüketimi noktasında biraz sıkıntı yaşıyorum 750watt psu beslemeye yetmiyor sanırım ne yaparsam yapayım 250watt üzerine çıkartamıyorum tdpyi. Fiyat performans olarak çok iyi kartlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel sistemimde bulunan kart. İkinci el olarak düşük fiyatlara bulunabiliyor 10-15k arası
Ekran kartına takılı olan güç kablosu muhtemelen psu dan tek çıkış>ekran kartına çift giriş kullanıyorsudur, psu ya iki tane ayrı güç kablosu takıp iki farklı kabloyu ekran kartına bağla, her birinin 2. Ucu fazlalık olarak açıkta kalacak, bide böyle dene bakalım. Psu dan tek çıkış benim ekran kartını besleyemediği için arada restart atıyordu, bu yöntemle çözdüm iki ayrı çıkıştan besliyor artık

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Semih Gedik
Güç tüketimi noktasında biraz sıkıntı yaşıyorum 750watt psu beslemeye yetmiyor sanırım ne yaparsam yapayım 250watt üzerine çıkartamıyorum tdpyi. Fiyat performans olarak çok iyi kartlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacı abi naptın sen. Senin PSU da sorun var kesin.
750 gold+ core reactor var ve 7900xt + 5700x + sıvı soğutma 360mm + 4x rgb ram + 2x m2 toplamda 9x 120mm rgb fan + commander pro
Stres testine soktuğumda (AIDA64 ile bütün bileşenleri) 525W üzerini görmüyorum. Senin sadece işlemcinin Tdp değerini bilmiyorum ama o kadar fark edeceğini sanmam. Bence bir akım ölçer priz edinip kontrol etmelisin.

PSU için özellikle PSU markalarının siteleri evet 850 gold psu öneriyor ama sisteminin TDP değerlerini manuel olarak sen toplayarak hesapla bence.

Bu arada güzel karttır kardeşim kullanıyor fiyatı da güzel alan arkadaşlara hayırlı olsun.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
Satıcı s.nerji yerine hb ya da amazon olsaydı keşke. Malum ekran kartı videosundan sonra o firmaya güvenim sıfıra yaklaştı.
bence abartıyosunuz. her firmada hemen hemen böyle rezillikler yaşanıyor. sadece yaşayan insan bu kadar yaymadığı için bizim haberimiz olmuyor. s.nerji 20 yıllık bir firma. birkaç çalışandan kaynaklı tatsız bir olay yaşanmış ama bu hep böyle olacak diye bir şey yok eminim ki herkes dersini çıkarmıştır yaşanan olaydan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
abbas
bence abartıyosunuz. her firmada hemen hemen böyle rezillikler yaşanıyor. sadece yaşayan insan bu kadar yaymadığı için bizim haberimiz olmuyor. s.nerji 20 yıllık bir firma. birkaç çalışandan kaynaklı tatsız bir olay yaşanmış ama bu hep böyle olacak diye bir şey yok eminim ki herkes dersini çıkarmıştır yaşanan olaydan.
Olay neydi

Top Bottom