🔥İndirim Sapphire RX 9060XT 8GB Pulse 15000TL

Ben ikinci el 7800xt lere bakıyorum pure ve nitro + pahali ama diğerleri ayni fiyatlarda taksit konusunda iyi zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzledim valla taze bi video recep abi dediyss vardır bir şey
2. El e bulaşmak istemiyorum. Nakit de olmadığı için faizsiz taksit avantajı cezbedici

Eyvallah olay tamamen duygusal 🤑 cash para olamayınca alternatif seçenekleri değerlendirmek gerekiyor.
Biraz daha uyguna rx7600 veya rx6750 gibi seçenekler var amma
Rx9060 şu anda 1.gibi
Bebde 6700xt vardı sattım valla yükseltekezsen çok koyar ki 7600 alma zaten 6700xt den düşük

Başlığa kaç gb olduğunu yazar mısın?
Yaptım

8 gb karta 15 bin tl vermek...

Severiz sayarız da sanki diğer bütün amd modellerini kullanmış gibi yorum yapması objektiflikten uzak

8 gb karta 15 bin tl vermek...

Severiz sayarız da sanki diğer bütün amd modellerini kullanmış gibi yorum yapması objektiflikten uzak
Verilmez buna ya artık açtık konuyu çok geç :zd

Bebde 6700xt vardı sattım valla yükseltekezsen çok koyar ki 7600 alma zaten 6700xt den düşük

Yaptım
İşin ucunda bütün kapılar bütçeye açılıyor. Her geçen gün de zam geliyor. Ne edeceğiz şaşırdık. B580 alacak idim 10bin e AMD kadar stabil değil diye vaz geçtim. 10bin dolaylarında bir şey alacağız artık

Asla Sapphire önermeyen bi teknoloji fenomeni vardı... :rolleyes:

vallahi garip bir video kartın üstüne soğutucu basıp gönderiyor sapphire nasıl bir sorunu olabilir hayır sorun varsa sadece neden sapphire de olsun.

...kartın üstüne soğutucu basıp gönderiyor sapphire...
Markalar sadece kartın üzerine soğutucu basmıyor ki, dizayn ve kullanılan komponentlere kadar kendileri karar veriyor. PCB'nin materyalinden güç konnektörlerine, BIOS çipi, yazılımı ve VRM'den kapasitör ve dirençlerine kadar ne kullanılacağına kendileri karar veriyor.

Markalar sadece kartın üzerine soğutucu basmıyor ki, dizayn ve kullanılan komponentlere kadar kendileri karar veriyor. PCB'nin materyalinden güç konnektörlerine, BIOS çipi, yazılımı ve VRM'den kapasitör ve dirençlerine kadar ne kullanılacağına kendileri karar veriyor.
öyle olsa bile giriş modellerin çoğu amd nin referansını tasarımını kullanırlar sapphire pulse 7800xt kullanıyorum daha hiç sorun çekmedim videoda kullanılan bios sürümü WHQL değil diye biliyorum.
demek istediğim sorun markadan ziyade kullanılan sürümlerden kaynaklı veya direkt şansızlık olabilir WHQL kullanıp sorun çeken çok az insan gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri