Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
sagol
Öneririm hocam.
sagol
Öneririm hocam.
Sanane milletin ne yiyip ne içtiğinden?forumda böyle ayyaşlar varmıymış? Yapmayın etmeyin ya
Köpeksen öldürür Şaka maka bi tane vardı içtiğim tadı güzel olan ama hatırlayamadım adını.Hocam öldürmez demi
Köpek öldüren olup da tadı güzel olan horoz karası var. Her yerde bulunmaz ama benim favorimdir. Sek sevmezsen aromalandır. 1 bardak şaraba(kırmızı) yarım çay bardağı Redbull koyarsan tadı çok güzel oluyor.Alışık ve bilmiyor olduğum için sordum zaten hocam. Muhtemelen hayatımda son kez yapacağım o yüzden yapiyorken iyisini yapayım dedim. Cumartesiyi duydum köpeköldüren diyorlar.
Ona 1000 TL verirsem 3 senede falan bitiririm artık. Çok pahalı hocam ya. Alkolün lüksüne kaçmak istemem zengin işi zaten viski. Şarap ucuz olduğu için denemek istiyorum.Aman hocam şaraplar zaten ucuzlar. Sizin keyfiniz bilir ama viskiler genel olarak en pahalıları. Satış listesinde görmüştüm 1000 TL'ye vardı bir tane. Siz paraya kıyın onu alın. :d
İşte gerçek müslüman din gardeşimiz.Umrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı. Konu kapanmıştır. NOKTA.
Anayasayı okur musun bi? Göster bakalım nerde yazıyor Türkiye İslam ülkesidir diye.Umrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı. Konu kapanmıştır. NOKTA.
Tekele bi sorayım o zaman horoz karası. Muhtemelen Denizli şarabı. Horoz olduğuna göre. Denizli üzümleri lezzetlidir.Köpek öldüren olup da tadı güzel olan horoz karası var. Her yerde bulunmaz ama benim favorimdir. Sek sevmezsen aromalandır. 1 bardak şaraba(kırmızı) yarım çay bardağı Redbull koyarsan tadı çok güzel oluyor.
Işıklstı kim kapattı
Öneririm hocam.
TedaşIşıklstı kim kapattı