Turasan Rose
sanane adam içiyosa seni ilgilendirmez .dforumda böyle ayyaşlar varmıymış? Yapmayın etmeyin ya
forumda böyle çomarlar varmıymış? Yapmayın etmeyin yaforumda böyle ayyaşlar varmıymış? Yapmayın etmeyin ya
Merlot üzüm veya öküzgözüArkadaşlar şaraptan pek anlamam anlayan varsa içimi güzel şarap önerebilir mi ? Ya da en güzel çeşit hangisi olur ? Kalecik Karası mı ? Merlot mu ? Öküzgözü mü ? Boğazkere mi? Çal Karası mı?
takma şu tipleri ustaLa ne ayyaşı 40 yılın başı deneyeyim dedik ayyaş olduk iyi mi ? Alkol içen adam değilim ben en son 2 sene önce yılbaşında içtim sadece kız arkadaşımla romantik bir akşam geçirmek amacım.
Kalecik karası gerçekten güzel. Ama alırken satışa sunulma tarihiyle üretim tarihine dikkat et abi. 2019 üzümleri de 2021 de satılabiliyor 2021 üzümleri de. Şişenin üzerinde yazar genelde.Arkadaşlar şaraptan pek anlamam anlayan varsa içimi güzel şarap önerebilir mi ? Ya da en güzel çeşit hangisi olur ? Kalecik Karası mı ? Merlot mu ? Öküzgözü mü ? Boğazkere mi? Çal Karası mı?
Babası şarap içmeye izin vermeyince Nacinin sıfat-ı eşgali çehreUmrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı. Konu kapanmıştır. NOKTA.
Üzüm suyu içelim o zaman hocam Belki tadını az buz anlarım.Sanmam hocam. Varsa da şarap tadını vermez bence.
Fatr Suresi 35/18'e ve Hicr Suresi 70. Ayet'e bakmanı öneririm.forumda böyle ayyaşlar varmıymış? Yapmayın etmeyin ya
hawali cocuk seni .dAga ne alaka bu kadar duyar kasmaya gerek yok forum burası bunu sormam da yasak değil yasak olsa konu kitlenirdi zaten.