Şaraptan Anlayan Var Mı?

Umrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı.
Aga ne alaka bu kadar duyar kasmaya gerek yok forum burası bunu sormam da yasak değil yasak olsa konu kitlenirdi zaten.

Umrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı.
Aaa adama bak ya, Türkiye İslam Ülkesi diye insanlar İslama göre mi davranmak zorunda? Hangi yılda yaşıyorsunuz siz anlamıyorum ki, en müslüman sensin hocam helal olsun. 🔥

Türkiye Müslüman Ülkesidir.
JAJAOAHSOAHSOH
Kanıt? Halkın büyük bir çoğunluğu müslüman diye tüm ülke müslüman olmuyor
Anayasanın 2. Maddesine de bir bak istersen
Neyse ben konuyu saptırmayayım

Umrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı. Konu kapanmıştır. NOKTA.
7E1211D3-4128-44B1-821D-A78F3D436C18.jpeg

Umrumda değil. Türkiye Müslüman Ülkesidir. Burası Türk forumu mu? Evet. Kuran’da içki haram mı haram. Burda konuşulmamalı. Konu kapanmıştır. NOKTA.
Burada seni ilgilendiren bir durum yok. Yasalar, kurallar dahilinde isteyen istediğini yer içer.

Türkiye Müslüman ülke değildir. Devletlerin dini olmaz. Din her insanın kendi içindedir. Kimsenin günahına sevabına kimse karışamaz.

Haram Karşim Tanrı Buna İzin Vermiyor Cehennem'de Zebaniler Sizi Bekliyor. Değilmi @Nachi gArDAş.
(!) Bunu Ben Yaptığım İçin Ciddiye Alan Olmaz Umarım Ağır İronidir.

Geri