Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,019
Merhaba arkadaşlar, şarjlı dikey süpürge arıyorum, kriter olarak, duvara asma aparatından şarj olabilmesi, borusunun katlanabilmesi ve süpürge başlığında ışık olması iyi olur.
Uygun fiyatlı olursa iyi olur ama şart değil, önerilerinizi bekliyorum.

bence dyson al ya v15 modeli 25k civarında ben aldım 6 taksit çok memnunum. onun dışında alamam dersen de v10 olabilir üzmez yine dyson. ama ne almaman gerektiğini söyleyim. PHILIPS

bence dyson al ya v15 modeli 25k civarında ben aldım 6 taksit çok memnunum. onun dışında alamam dersen de v10 olabilir üzmez yine dyson. ama ne almaman gerektiğini söyleyim. PHILIPS
Bütçe belirtmeyerek hata ettim sanırım, kusura bakmayın, ben daha çok 15 Bin TL gibi düşündüm, 20-25 Bin TL'ler pahalı geldi açıkçası.

Bütçe belirtmeyerek hata ettim sanırım, kusura bakmayın, ben daha çok 15 Bin TL gibi düşündüm, 20-25 Bin TL'ler pahalı geldi açıkçası.
dyson v10 o zaman abi bu en son baktığımda 15k civarıydı lol. ne arada 20k olmuş. ülkede hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor şaka gibi

dyson v10 o zaman abi bu en son baktığımda 15k civarıydı lol. ne arada 20k olmuş. ülkede hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor şaka gibi
Evet, v8 varmış uygun fiyatlı olarak ama o da tam istediğim gibi değil.

Şansına bu gelmiş. Ne kadar iyidir bilmiyorum. İncele.

Şansına bu gelmiş. Ne kadar iyidir bilmiyorum. İncele.

İyiymiş bu ama süpürgenin borusu katlanabilir yapıda olmadığı için kriterlerimi tam karşılamıyor, yine de değerlendirilebilir, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@_Emir @achardir @StrangerIX
Bu ürün nasıldır,

İyiymiş bu ama süpürgenin borusu katlanabilir yapıda olmadığı için kriterlerimi tam karşılamıyor, yine de değerlendirilebilir, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@_Emir @achardir @StrangerIX
Bu ürün nasıldır,
Hiç bilmiyorum hocam. Benim takip ettiğim modeller farklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,920
Üyeler
188,013
Son üye
efeaga
Geri