Scyrox v6 alınır mı?

bunlar mousepad gibi değil daha çok klavyeyi üstüne koymalık masada bir şey olması için örtü gibimsi birşeyler hocam

cs2 valo için bu fiyata en iyisi bunu almışken şeyide alın skatesi de alın fortnite için de storm seçebilirsiniz oynadığınız oyuna göre serenity ama böyle cs valorant tadında tam
Speed de alabilir

kaymada zaten sorun yok hocam böyle çok uzaktaki adama keleşle sıkarken hisssedersiniz bunu pitten a'ya sıkarken mesela
Ben de valo oynuyorum uzağa sıkarken sıkıntı olmuyor

yok bunlar daha iyi ztn videoda diyorlardı daha yeni model bunlar onların tasarımı guzel tek
Hocam Attack Shark sipariş vercemde beyaz almak istiyordum ama onunda boyası geçiyormuş falan diyorlar napsam bilemedim siyah mı almalıyım

Hocam Attack Shark sipariş vercemde beyaz almak istiyordum ama onunda boyası geçiyormuş falan diyorlar napsam bilemedim siyah mı almalıyım

hocam cevabını önceden verdim

ön sipariş 14 gün beklersin diyor ama tek stok olan yerde burası bak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 aydır bende arada çkarırım uzun uzun kullanırım beyaz olanı almayın rengi atar demişlerdi aldım ne sararma var ne başka bir şey yani bence beyazı alın çok guzel o

Tamam hocam attack shark r5 bu sitede buldum buradan almayı düşünüyorum güvenilir mi bilmiyorum ama https://www.beastespor.com/product-page/attack-shark-r5-ultra-karbon-fiber-8k-mouse

kredi kartıyla ödeme yöntemi varsa alın gitsin ama daha önce hiç görmedim bu siteyi ama kredi - banka kartıyla yapılan ödemelerde eğer sorun yaşarsanız chargeback yapabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenilirmiş alabilirsiniz

Bende scyrox almayı düşünüyorum eliniz kaç cm ve nasıl tutuyorsunuz
Valla tutuş vs anlamıyorum hocam elimi atayım örnek olarak baz alabilirseniz yardımcı olur belki el boyutum bu şekil tam oturuyor parmaklar uzunsa büyükse v8 bakabilirsin

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 13
  • Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Geri