Ya kardeşim ben akp jötü diğer kalan hepsi iyi demiyorum en beteri akp diyorum aloo 2 gün sonra millet meclisinde bölücü lideri apo konuşma yapacak hala akp ye laf kondurmuyorsunuz
Yok ya gerçekten bu ülkeden bi s*k olmaz adamların 3 güm önceki gündemden haberi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam kardeşim en iyisi akp onlardan başkası yönetemz erdoğandan sonra bilal erdoğan gelsin kendi hanedanlıklarını kursunlar ülkemiz süper güç olsun. Apoyu da savunma bakanı yaparız kimse bizi durduramaz oley be
senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun
senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun
Bu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.
Bu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.
Chp yi savunmadım bu arada sadece onların akpyi övdüğü tarafı cevaplayarak g*t ettim hepsi cevap vermek yerine ya chp li dediler ya da eskiden yazdığım bir ps4 yorumundan aklı sıra dalga geçmeye çalıştı.
dış siyasette herif akp övüyor ama ben akpli değilim hüüü bana akpli dedi ben seçim günü osura osura tiyatronuzu izledim banane büyük oyunu gördüm kanzi