CupOk
80+ Bronze
ya saman beyinli onu ilk diyen devlet bahçeli ile erdoğan zatenbak bak nasıl saldı kendini kars kasarı gibi dürzü az önce ben bölücü liderini meclise gelsin konussun diyen chp
ya saman beyinli onu ilk diyen devlet bahçeli ile erdoğan zatenbak bak nasıl saldı kendini kars kasarı gibi dürzü az önce ben bölücü liderini meclise gelsin konussun diyen chp
şu beyinsize inananlar varsa yazdıklarımı okuyabilirYa reis bi git allah aşkına erdoğana tek laf yapmadın şurda gelmiş ekreme laf ediyorsun ama ben akpli değilim ayn knk bende yedim
Aynen kanka hemen yarin ayarliyorum konusma yapacak. Seloyu destekleyen de apk zaten. Kemall gelseydi çok daha iyi yonetirdi, tuh ya.Ya kardeşim ben akp jötü diğer kalan hepsi iyi demiyorum en beteri akp diyorum aloo 2 gün sonra millet meclisinde bölücü lideri apo konuşma yapacak hala akp ye laf kondurmuyorsunuz
siz gerçekten uzayda yaşıyorsunuz meclise apoyu davet eden mhp ve akp bundan bile haberiniz yokAynen kanka hemen yarin ayarliyorum konusma yapacak. Seloyu destekleyen de apk zaten. Kemall gelseydi çok daha iyi yonetirdi, tuh ya.
2 senedir selo diye kafa ütülüyenlerden sonra bunu demen komikya saman beyinli onu ilk diyen devlet bahçeli ile erdoğan zaten
ilk teklif eden chpsiz gerçekten uzayda yaşıyorsunuz meclise apoyu davet eden mhp ve akp bundan bile haberiniz yok
Yok ya gerçekten bu ülkeden bi s*k olmaz adamların 3 güm önceki gündemden haberi yokilk teklif eden chp
senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsunYok ya gerçekten bu ülkeden bi s*k olmaz adamların 3 güm önceki gündemden haberi yok
Kardeşim ben son seçimde zafere verdim bu arada koyu chpli diyorsunuz da benim yaptığım sadece akp nin karşısında durmaksenin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun
La tamam ya, bende bunu akli basinda biri saniyordum. Daha kafani utuletme.senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun
ilk teklif eden chp
mecazdan anlamayanlarda bugünLa tamam ya, bende bunu akli basinda biri saniyordum. Daha kafani utuletme.
Bu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.Alıntıyı görüntüle
İki tık yap bari de öyle forumlaşalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mecazdan anlamayanlarda bugün
Chp yi savunmadım bu arada sadece onların akpyi övdüğü tarafı cevaplayarak g*t ettim hepsi cevap vermek yerine ya chp li dediler ya da eskiden yazdığım bir ps4 yorumundan aklı sıra dalga geçmeye çalıştı.Bu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.
dış siyasette herif akp övüyor ama ben akpli değilim hüüü bana akpli dedi ben seçim günü osura osura tiyatronuzu izledim banane büyük oyunu gördüm kanziBu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.
bak sen al tasını tarağını değersiz toprağımızdan beş para etmez ülkemizden silktirolgit olur mu paşam edirne sınır kapısı orda yallahBu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.