Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Shix2x

80+ Bronze
Ya kardeşim ben akp jötü diğer kalan hepsi iyi demiyorum en beteri akp diyorum aloo 2 gün sonra millet meclisinde bölücü lideri apo konuşma yapacak hala akp ye laf kondurmuyorsunuz
Aynen kanka hemen yarin ayarliyorum konusma yapacak. Seloyu destekleyen de apk zaten. Kemall gelseydi çok daha iyi yonetirdi, tuh ya.

CupOk

80+ Bronze
Aynen kanka hemen yarin ayarliyorum konusma yapacak. Seloyu destekleyen de apk zaten. Kemall gelseydi çok daha iyi yonetirdi, tuh ya.
siz gerçekten uzayda yaşıyorsunuz meclise apoyu davet eden mhp ve akp bundan bile haberiniz yok

CupOk

80+ Bronze
ilk teklif eden chp
Yok ya gerçekten bu ülkeden bi s*k olmaz adamların 3 güm önceki gündemden haberi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kardeşim en iyisi akp onlardan başkası yönetemz erdoğandan sonra bilal erdoğan gelsin kendi hanedanlıklarını kursunlar ülkemiz süper güç olsun. Apoyu da savunma bakanı yaparız kimse bizi durduramaz oley be

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
Yok ya gerçekten bu ülkeden bi s*k olmaz adamların 3 güm önceki gündemden haberi yok
senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun

CupOk

80+ Bronze
senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun
Kardeşim ben son seçimde zafere verdim bu arada koyu chpli diyorsunuz da benim yaptığım sadece akp nin karşısında durmak

Shix2x

80+ Bronze
La tamam ya, bende bunu akli basinda biri saniyordum. Daha kafani utuletme.

Ekler

• Screenshot_2025-02-18-22-27-41-978_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-18-22-27-41-978_com.android.chrome-edit.jpg
    180.5 KB · Hit: 2

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bcv
Alıntıyı görüntüle
İki tık yap bari de öyle forumlaşalım

mecazdan anlamayanlarda bugün
Bu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.

CupOk

80+ Bronze
Bu ülke iflah olmaz knk. Bak diyorum ya iste yukarida tartistigin elemanlar gibiler ülkenin değerini yok etti. Artık o değersiz türk lirasiyla bir lira etmez. Bunlarla asla düzgün konuşma anladığı dilden konuş sahiplerine bağlılar o yüzden illa ki it muamelesi yap yoksa adam yerine koymazlar.
Chp yi savunmadım bu arada sadece onların akpyi övdüğü tarafı cevaplayarak g*t ettim hepsi cevap vermek yerine ya chp li dediler ya da eskiden yazdığım bir ps4 yorumundan aklı sıra dalga geçmeye çalıştı.

dış siyasette herif akp övüyor ama ben akpli değilim hüüü bana akpli dedi ben seçim günü osura osura tiyatronuzu izledim banane büyük oyunu gördüm kanzi

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
Uygunsuz davranış
bak sen al tasını tarağını değersiz toprağımızdan beş para etmez ülkemizden silktirolgit olur mu paşam edirne sınır kapısı orda yallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,753
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom