Neler Yeni

Sessiz klavye tavsiyesi verebilir misiniz?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Oyun oynayacağım ama mekanik klavye istemiyorum. Aradığım en önemli kriterler aşırı sessiz klavye ve tuş hissiyatı neredeyse dokunmatik olabilir.
Şu an kullandığım klavye Logitech MK220, aslında memnunum ve arızası yok ancak yılların klavyesi olduğu için artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Aradığım özellikler:
Türkçe Q.
Medya tuşları. (Olmasa da olur)
Sessiz tuşlar.
Aydınlatmalı tuşlar. (Olursa çok iyi olur)

Aslında Logitech MX Keys gibi bir klavye arıyorum ama daha ucuz olanını tabii ki. Bildiğiniz ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Lütfen kalitesiz marka önermeyin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Up up

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bütçe ne?
600 TL'ye kadar çıkabilirim. Ancak beklentileri karşılayan 300-400 TL ürün bile olabilir. Sessizlik önemli ve tuşlarda ışık olmasını bekliyorum.
Eğer aradığım ürünü bulamazsam mecburen 1000 TL bayılıp Logitech MX keys almayı düşünüyorum. Bu sebeple bütçe belirtmemiştim. Yani 1000 TL son limit, bu fiyata da ürün zaten belli. Bulabilirsem daha ucuza aynı özellikleri sağlayan bir klavye varsa alırım diye düşünüyordum ama ben bulamadım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Apex 3 öneririm.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
600 TL'ye kadar çıkabilirim. Ancak beklentileri karşılayan 300-400 TL ürün bile olabilir. Sessizlik önemli ve tuşlarda ışık olmasını bekliyorum.
Eğer aradığım ürünü bulamazsam mecburen 1000 TL bayılıp Logitech MX keys almayı düşünüyorum. Bu sebeple bütçe belirtmemiştim. Yani 1000 TL son limit.
Apex 3

şahin doğan

80+ Platinum
Oyun oynayacağım ama mekanik klavye istemiyorum. Aradığım en önemli kriterler aşırı sessiz klavye ve tuş hissiyatı neredeyse dokunmatik olabilir.
Şu an kullandığım klavye Logitech MK220, aslında memnunum ve arızası yok ancak yılların klavyesi olduğu için artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Aradığım özellikler:
Türkçe Q.
Medya tuşları. (Olmasa da olur)
Sessiz tuşlar.
Aydınlatmalı tuşlar. (Olursa çok iyi olur)

Aslında Logitech MX Keys gibi bir klavye arıyorum ama daha ucuz olanını tabii ki. Bildiğiniz ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Lütfen kalitesiz marka önermeyin.
rampage rapido plus beyaz switch var ama membran acayip sessiz ışıklandırmasıda çok iyi hoşuna giderse alabilirsin

T.P.G.

80+ Titanium
Eğer aradığım ürünü bulamazsam mecburen 1000 TL bayılıp Logitech MX keys almayı düşünüyorum. Bu sebeple bütçe belirtmemiştim. Yani 1000 TL son limit.
Logitech switcler pek iyi değil. MX Keys mekanik mi değil mi bilmiyorum amaç oyun mu yazı mı? Ucuz bu var, sessizdir laptop klavyesinin ışıklısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage rapido plus beyaz switch var ama membran acayip sessiz ışıklandırmasıda çok iyi hoşuna giderse alabilirsin
white ağır biraz arkadaş dokunmatik gibi olsun demiş

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Mekaniklerin hepsi sesli diyebiliriz membrana göre bu bütçede apex 3 almazdım fakat çok sessiz olmasını isteidğin için düşüneblirsin tasarımı falan çok hoş çünkü

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Apex 3 ün toplam ederi max 400 TL o da max yani

Logitech g213 kullanıyorum membran fakat çok ta sessiz değil
Corsair K55 bakabilirsin o baya sessiz
Eğer ben yine de parasını veririm diyorsan Apex 3 al fakat ben önermiyorum onun yerine red switch kaliteli klavyeler alınabilir
herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım düşüncene

şahin doğan

80+ Platinum
Logitech switcler pek iyi değil. MX Keys mekanik mi değil mi bilmiyorum amaç oyun mu yazı mı? Ucuz bu var, sessizdir laptop klavyesinin ışıklısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

white ağır biraz arkadaş dokunmatik gibi olsun demiş
aklıma tek bu geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix