Neler Yeni

Sessiz klavye tavsiyesi verebilir misiniz?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Apex 3 ün toplam ederi max 400 TL o da max yani

Logitech g213 kullanıyorum membran fakat çok ta sessiz değil
Corsair K55 bakabilirsin o baya sessiz
Eğer ben yine de parasını veririm diyorsan Apex 3 al fakat ben önermiyorum onun yerine red switch kaliteli klavyeler alınabilir
Nasıl ederi 400 TL'ymiş? Malzeme kalitesi, tuşların hissiyatı gayet güzel, yazılım desteği var, bilek desteği var, en önemlisi de RGB var.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bütün önerileri dikkate alacağım, önerdiğiniz klavyelerin video incelemerini araştıracağım. Genelde oyun oynarım, ara sıra yazı ile uğraşıyorum. Geceleri az uyuduğum için (ışıklandırma bu yüzden önemli) ve oyun oynarken bile klavyeye nazik dokunabildiğim için sessiz klavyeler hoşuma gidiyor. Çoğu zaman geceleri film, dizi izlerim. Emektar klavyem kısmen sessiz ama daha sessiz olanını alınca gerçekten mutlu olacağım. Bilgi veren tüm dostlara teşekkür ederim.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Nasıl ederi 400 TL'ymiş? Malzeme kalitesi, tuşların hissiyatı gayet güzel, yazılım desteği var, bilek desteği var, en önemlisi de RGB var.
RGB Logitech G213'te de var yazılım desteği de çok iyi Logitech G Hub ile? Bilek desteği de var tuşların hissiyatı da güzel

Tek artısı 10 bölgeli aydınlatma olması, G213 te 5 bölgeli aydınlatma var ve çok ta sessiz değil

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Logitech switcler pek iyi değil. MX Keys mekanik mi değil mi bilmiyorum amaç oyun mu yazı mı? Ucuz bu var, sessizdir laptop klavyesinin ışıklısı

Oynadığım oyunlarda klavye hassasiyeti çok önem arz etmiyor. Genellikle fare hassasiyeti yeterli oluyor. Oyun oynarken klavyeden çatır çutur ses çıktığı zaman ben oyun oynayamıyorum. Ayrıca yazı yazmam gereken zamanlar da çok oluyor. Bu yüzden ses en önemli konu.
Önerdiğiniz klavyeyi beğendim ancak Türkçe Q klavye değil, tek işi bozan bu oldu. Sadece oyun oynayacak olsam önemsemezdim.

Logitech MK470 klavyesini beğendim ama onda da ışık yok. Geceleri artık ışık gelecek şekilde klavyeyi konumlandırırım ışıksız klavye alırsam.

Bazı arkadaşlar kırmızı switch klavye önermiş ama onlar da sesli geliyor bana. Yani ofis klavyeleriyle oyun oynarım onda bir problem yok benim açımdan. Tuş hassasiyeti benim için önemli bir konu değil, yani mekanik veya benzeri klavye aramıyorum. Bu yüzden bulmak biraz zor.

Bu ürün de hem stoklarda şu an yok hem de çok ucuz, bu yüzden kalitesi nasıldır bilemedim, sanırım bunu almam. Sonradan üzecekse Logitech MK470 ışıksız da olsa veya MX Keys pahalı da olsa alırım. En azından uzun kullanımda problem yaşatmaz.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
Razer ornota chroma kullanıyorum. Yarı mekanik bir klavye, basınca hafif bir ses çıkıyor ama mekanikler gibi değil. Sessiz sayılır, bunu düşünebilirsin bütçen varsa. İstediğin tuşa istediğin rengi atayabilirsin, hatta tuşların renk geçiş hızlarını bile dilediğince değiştirebilirsin.

Son düzenleme:

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
Bütçe yetiyorsa imzamdaki klavyeyi alabilirsin.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Razer ornota chroma kullanıyorum. Yarı mekanik bir klavye, basınca hafif bir ses çıkıyor ama mekanikler gibi değil. Sessiz sayılır, bunu düşünebilirsin bütçen varsa. İstediğin tuşa istediğin rengi atayabilirsin, hatta tuşların renk geçiş hızlarını bile dilediğince değiştirebilirsin.

Bütçeden yana 1000 TL'ye kadar sıkıntı yok. Sadece parasını hak eden ürün olsun gerisi problem değil. Bu ürünün videolarına göre tuş sesi pek yok gibi. Ben yine de bir ara teknoloji mağazasına gidip deneyip alacağım sanırım. Klavye çeşitliliği ve tuş alt yapısı açısından fikir edinmem iyi oldu. Bütün öneriler için hepinize teşekkür ederim bu açıdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,548
Üyeler
164,518
Son üye
Eqsionix
Top Bottom