Logitech switcler pek iyi değil. MX Keys mekanik mi değil mi bilmiyorum amaç oyun mu yazı mı? Ucuz bu var, sessizdir laptop klavyesinin ışıklısı
Cougar Vantar Gaming Multimedya Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Oynadığım oyunlarda klavye hassasiyeti çok önem arz etmiyor. Genellikle fare hassasiyeti yeterli oluyor. Oyun oynarken klavyeden çatır çutur ses çıktığı zaman ben oyun oynayamıyorum. Ayrıca yazı yazmam gereken zamanlar da çok oluyor. Bu yüzden ses en önemli konu.
Önerdiğiniz klavyeyi beğendim ancak Türkçe Q klavye değil, tek işi bozan bu oldu. Sadece oyun oynayacak olsam önemsemezdim.
Logitech MK470 klavyesini beğendim ama onda da ışık yok. Geceleri artık ışık gelecek şekilde klavyeyi konumlandırırım ışıksız klavye alırsam.
Bazı arkadaşlar kırmızı switch klavye önermiş ama onlar da sesli geliyor bana. Yani ofis klavyeleriyle oyun oynarım onda bir problem yok benim açımdan. Tuş hassasiyeti benim için önemli bir konu değil, yani mekanik veya benzeri klavye aramıyorum. Bu yüzden bulmak biraz zor.
Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu ürün de hem stoklarda şu an yok hem de çok ucuz, bu yüzden kalitesi nasıldır bilemedim, sanırım bunu almam. Sonradan üzecekse Logitech MK470 ışıksız da olsa veya MX Keys pahalı da olsa alırım. En azından uzun kullanımda problem yaşatmaz.