Canxz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 193
evet memnunum, sesi iyi. arkadaşlarım mikrofon kalitesini bayağı beğendi. yayıncı seviyesinde diyorlar.Kulaklıktan memnunmusunuz
evet memnunum, sesi iyi. arkadaşlarım mikrofon kalitesini bayağı beğendi. yayıncı seviyesinde diyorlar.Kulaklıktan memnunmusunuz
Evet Görev Komuta Merkezini bulduk ^^Bunlar da benim canavarlar
Alıntıyı görüntüle
ağaçları hatırlatıyor bana yada mobilyaAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Kimse Noctua içeren bir bilgisayar paylaşmamış. Paylaşayım dedim.
Alıntıyı görüntüle
Ekipmanlar özenle seçildi![]()
Evet banada o şekilde geliyor. Elimde olsa 1 tane daha RAM alıp kahverengiye boyayacağımda bütçe çıkmadı.Evet Görev Komuta Merkezini bulduk ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ağaçları hatırlatıyor bana yada mobilya
Hocam noctua fanlar iyide görüntü tam beyaz olmayınca sanki icerisi dagınık gibi gorunum olmuş. Ekran kartıda siyah olunca böyle olmuş.Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Kimse Noctua içeren bir bilgisayar paylaşmamış. Paylaşayım dedim.
Alıntıyı görüntüle
Ekipmanlar özenle seçildi![]()
adam bilgisayara taş tabletin üzerine efsun basmış +9 mu hocam pc ? 62 ortalama mı ? mavi bayrak ch1 demirci arkası gel alayım .
Kabloları sleeve yaparsam belki düzelebilir lakin pek gerekli duymadım. Güzel geliyor bana.Hocam noctua fanlar iyide görüntü tam beyaz olmayınca sanki icerisi dagınık gibi gorunum olmuş. Ekran kartıda siyah olunca böyle olmuş.
4 slot kaplıyor. Düz 3070 3070 ti değil. 3000 serisinde zaten 2 tane noctua modeli var. 3070 ve 3080.o kart kaç cm kalınlığında maşallah 3070 ti sanırsam bu asusla noctuanın işbirliğinde
4080 mi dostum o noctua4 slot kaplıyor. Düz 3070 3070 ti değil. 3000 serisinde zaten 2 tane noctua modeli var. 3070 ve 3080.
Yok değil. Keşke olsa4080 mi dostum o noctua
yok sendeki hangisi işte 5080 mi 4080 miYok değil. 5080 modelide çıktı bu arada.
ısınma kelimesi bu kartın yanına yaklaşamıyodur hocam4 slot kaplıyor. Düz 3070 3070 ti değil. 3000 serisinde zaten 2 tane noctua modeli var. 3070 ve 3080.
3070 yazmışya adamyok sendeki hangisi işte 5080 mi 4080 mi![]()