Neler Yeni

Sevdiğim kızla nasıl konuşurum?

zzzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azbx
Okulda yaklaşık bir buçuk senedir hoşlandığım bir kız var ve hiç muhabbetimiz yok ama birbirimizi tanıyoruz. Hatta teneffüslerde ara sıra bakışıyoruz, bence o da bana karşı bir şeyler hissediyor. Bazı forumlarda direkt açılma önce biraz tanı tarzı şeyler yazılmış ama ben niyetimi baştan belli etmek istiyorum, bir gün iki dk konuşabilir miyiz deyip senden hoşlanıyorum bir ara kahve çay vs. ister misin diye sorsam nasıl olur sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Yaşınızı Bilmiyorum Ancak Tanımadığın Birine Direkt Seni Seviyorum Demek Doğru Olmaz İnsanlar Dışardan Göründüğünden Çok Daha Fazladır Önce Normal Bir Muhabbet Kurman Ve Zaman içerisinde Tanıman Gerekir Ek Olarak Kendi Yaşadığım Bir deneyimden Örnek Vericem Üniversitede Bir Tane Kızla Muhabbet Kurmak İstediğim İçin '' Merhaba Bir Kahve İçebilir Miyiz '' demiştim '' Sen Bana Mı Yürüyon '' Diye Terslemişti Kısaca Garip Tiplerde Var O Yüzden Önce Tanı

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hüseyin kaya
adam gibi git konuş derdini anlat de ki böyle böyle ben senden hoşlanıyorum kızım de. Zaten kızlar cesur erkeklerden hoşlanırlar. bana güven

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Helal Lao
Okulda yaklaşık bir buçuk senedir hoşlandığım bir kız var ve hiç muhabbetimiz yok ama birbirimizi tanıyoruz. Hatta teneffüslerde ara sıra bakışıyoruz, bence o da bana karşı bir şeyler hissediyor. Bazı forumlarda direkt açılma önce biraz tanı tarzı şeyler yazılmış ama ben niyetimi baştan belli etmek istiyorum, bir gün iki dk konuşabilir miyiz deyip senden hoşlanıyorum bir ara kahve çay vs. ister misin diye sorsam nasıl olur sizce?
Yıl oldu 2025 halen okulda aşk meşk işleri kovalayanlar var eğitim sistemi harbi çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
...
Bazı forumlarda direkt açılma önce biraz tanı tarzı şeyler yazılmış ama ben niyetimi baştan belli etmek istiyorum
Hocam, zaten biraz tanıyınca belli edersiniz. Söylediğiniz taktikte güzel. Birkaç gün konuşun, sonra direkt çağrırsınız. Olmazsa bir kere daha denersiniz bir daha olmazsa bırakırsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom