Neler Yeni

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hocam instaxı bayadır almak istiyorum aslında ama fotoğraf çıkartma malzemesi çok pahalı. Onun yerine Direkt sosyopixten falan çıkarmak çok daha ucuza geliyor. Bundan almayı düşünüyordum daha ucuza çıkarır diye ama yarım kaldı bakmadım fiyatlarına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu fikre bayıldım, ona 5-10 tane ucuz bileklik almıştım her gün farklı bir tane takıyor aralarına kendiminkini de eklemek çok iyi olur. Önerebileceğiniz video var ise çok makbule geçer.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Hocam instaxı bayadır almak istiyorum aslında ama fotoğraf çıkartma malzemesi çok pahalı. Onun yerine Direkt sosyopixten falan çıkarmak çok daha ucuza geliyor. Bundan almayı düşünüyordum daha ucuza çıkarır diye ama yarım kaldı bakmadım fiyatlarına.

Hocam bu fikre bayıldım, ona 5-10 tane ucuz bileklik almıştım her gün farklı bir tane takıyor aralarına kendiminkini de eklemek çok iyi olur. Önerebileceğiniz video var ise çok makbule geçer.
Bu cihazlardan vardı bende çok kullanışlı değil. instaxın kare çıkaranlar çok güzel ama bütçe baya yukarıda ben baktığım zamanlar kare çıkaranlar 850-900 dü :D pandemi ortası gibi bakmıştım baya uçmuş.

müzik falan dinliyorsa plak al diyecemde onu da herkes dinlemez. dediğim gibi vs de bütçene uygunda 500 civarına kutular var olmadı öyle bir şey seç.

En İyi Cevap
3
Sıcak fırsatlarda bitane pembe bluetooth kulaklık vardı öyle bişey alabilirsin
Bitmiş hocam maalesef, aslında JBL 510BT de almıştım ama güzel denk gelse kulak içi de olabilirdi.
Bu cihazlardan vardı bende çok kullanışlı değil. instaxın kare çıkaranlar çok güzel ama bütçe baya yukarıda ben baktığım zamanlar kare çıkaranlar 850-900 dü :D pandemi ortası gibi bakmıştım baya uçmuş.

müzik falan dinliyorsa plak al diyecemde onu da herkes dinlemez. dediğim gibi vs de bütçene uygunda 500 civarına kutular var olmadı öyle bir şey seç.
İnstax beklemeye devam edecek anlaşılan :/. En son dediğiniz ürünü link atma şansınız var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
bugun doğum günü kız arkadaşımın ben teraryum aldım sende teraryumlara bakabilirsin

En İyi Cevap
3
bugun doğum günü kız arkadaşımın ben teraryum aldım sende teraryumlara bakabilirsin
Aslında annem teraryum yapabiliyor bunu ondan isteyeyim direkt hem kendi istediğim gibi yaptırırım, ama daha yakın zamanda ona bir hediye yaptırdığım için hemen isteyemem biraz bekleycek :D.

Çok sağolun hocam, peki bu ipleri yerel olarak nereden bulabilirim? İnternetten mi almak gerek?.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
Limon al kiza

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
En İyi Cevap
3
kulaklık,mont,kablosuz şarj aleti,kitap alabilirsin mesela

yok şeftali alsın
Hocam kulaklık ve kitap aldım, telefonu kablosuz şarj desteklese şarj aletide iyiymiş. Mont maalesef alamam.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Çok sağolun hocam, peki bu ipleri yerel olarak nereden bulabilirim? İnternetten mi almak gerek?.
İp satan yerin bir adı vardı da unuttum bazı terziler satabiliyor çevrenizdeki terzilere sorabilirsiniz bulamazsanız da terziye sormanız halinde sizi yönlendirir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,733
Üyeler
164,182
Son üye
Mes38
Top Bottom