Shein indirimli ürünler

bazıları kayıp oluyor veya çok geç geliyor falanda yazmış benimde 3 tane siparişim var artık yaşayarak göreceğiz yapacak bir şey yok.
Benimde 7 sipariş var ilk defa yurtdışından birşeyler aldım bakalım görüp karar vericez.

Agalar konu almış yürümüş ama kimse benim soruma cevap vermemiş. 1300 liralık ürün ekliyorum sepete ama vergileriyle 3000 in üstüne çıkıyor. Sadece bende mi yaşanıyor bu?

beyler şu ürün neredeyse bin liraya geliyor alınır mı?
1000065301.webp

Sheinden geçenlerde keycaps ve saat aldım bi problem yaşamadım extra vergi çıkmadı bilginiz olsun.

Agalar konu almış yürümüş ama kimse benim soruma cevap vermemiş. 1300 liralık ürün ekliyorum sepete ama vergileriyle 3000 in üstüne çıkıyor. Sadece bende mi yaşanıyor bu?
Sistemleri bence düzgün çalışmıyor. Örnek verirsek benim aldığım ürün 700 lira bunun üzerinden vergi kesilmesi gerekirken çok cüzi miktar eklediler. Sonra başka bir ürün denedim onda da yüksek vergi çıktı kafalarına göre mi yapıyorlar anlamadım.

adresi girdikten sonra %70 lik indirimi bazen uygulamıyor kendin aktifleştirmen gerekiyor kuponlar kısmına gelip ordan seçiceksin ondan sonra fiyatı düşüyor

Sistemleri bence düzgün çalışmıyor. Örnek verirsek benim aldığım ürün 700 lira bunun üzerinden vergi kesilmesi gerekirken çok cüzi miktar eklediler. Sonra başka bir ürün denedim onda da yüksek vergi çıktı kafalarına göre mi yapıyorlar anlamadım.
O cüzi miktarda vergi ekledikleri ürün kuponludur muhtemelen sen ikinci bir ürün ekleyince kuponsuz fiyatı yansıtıyor ve absürt bir fiyat ortaya çıkıyor bu yüzden konudaki arkadaşlar ayrı ayrı hesaplar açarak sipariş geçiyorlar

shein ilk başta robot doğrulaması sebebi ile bakamıyordum bile şimdi ise o kawz dawg iem kulaklığı görünce alasım geldi 150 liraya güzel bir iem kulaklık aldım oyun performansı iyiyse kullanırım değilse müzikte kendi kullandığım soundcore q10i den iyiyse eğer kafam rahat eder bisiklet sürerken deri olduğu için terletiyor ve boynuma asınca sonuna kadar büyütsem bile sıkıyor hafif jbl gibi döndürmesi olsaydı keşke bu iem kulaklığı deneyeceğim geldiğinde test edip yazacağım buraya 16-26 sında gelecek yazıyordu birde attack shrakın coiled cable aldım benim klavyemin kablosu arada temassızlık yapıyor ve kısa işime yeni kablo daha uzun gelir :D

Bu adamlar Türkiye'de hangi kargoyla çalışıyor acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoist yazmış bir arkadaş. Benim ürün 29unda Türkiye'ye geldi. Keycaps almıştım denemek için. Bakalım nasıl gelecek. Yeşillendiririm burayı da.

beyler bu kendiliğinden iade olmuş. tekrar alsam aynısı mı olur yoksa farklı ürün mü alayım.

Ekler

• 1000285451.webp
    1000285451.webp
    54.3 KB · Hit: 146
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye