Shein indirimli ürünler

Bugün geldi 2 tane daha. Toplam 7 tane iptal oldu. Depodan çıkmış olanlar geliyor anladığım kadarı ile. Bakalım depondan çıkıp Çin havaalanına yolda olanlarda durum ne olacak. Yüksek ihtimal onlarda gelir gibi.
ne aldında iptal oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son durum olarak sheinde ayakkabılar çoğunlukla kaldırıldı şekilde benim hesaplarda.Sepettekiler dahi silinmiş
yasaklı olarak geçiyor artık ayakkabı deri olanlar filan çanta ve oyuncaklar

Wifi akıllı priz aldım. Belki ihtiyacı olan varsa 53 Tl tuttu. 20A olanından aldım.

1761755534079.webp

Beyler siteden yeni Gmail açıp satın aldığım ürünler iptal ediliyor. Farklı hesaplardan , farklı kredi kartlarıyla verdigim birçok siparişim iptal edildi. Model araba ve mini 6 patlar da almış başka hesaptan, onlar da iptal edildi. Telefon kablo ve aksesuarı haric ürün alıp benim gibi iptal olayı yaşayanlar var mı?

Beyler siteden yeni Gmail açıp satın aldığım ürünler iptal ediliyor. Farklı hesaplardan , farklı kredi kartlarıyla verdigim birçok siparişim iptal edildi. Model araba ve mini 6 patlar da almış başka hesaptan, onlar da iptal edildi. Telefon kablo ve aksesuarı haric ürün alıp benim gibi iptal olayı yaşayanlar var mı?

1000030807.webp

Ekler

• 1000030807.webp
    1000030807.webp
    6.5 KB · Hit: 14

Alıntıyı görüntüle
Çok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
Alıntıyı görüntüle
bahsedildi

Alıntıyı görüntüle
hem aynı ıp aynı adres vs anlayınca iptal ediyorlar ve ayakkabı oyuncak vs .ptal ediliyor gümrükten geçmiyor artık

hem aynı ıp aynı adres vs anlayınca iptal ediyorlar ve ayakkabı oyuncak vs .ptal ediliyor gümrükten geçmiyor artık
Hocam bugün bende fark ettim 5 tane sınır var diye 5 farklı hesaptan puan alıyordum artık 1 1 vermeye başladı geçen hafta sipariş verecektim parolaparaya kısıtlama geldi parayı zorla kurtarıp paparaya attım paparaya kısıtlama geldi şimdi sanal kartla ödeyecektim shein kısıtlama getirdi. Sanırım benim için bir işareti.

Geri