❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Rekabetçi oyunlar için önerebileceğiniz kulaklık var mı burada? Creative g6 ses kartım var.

ileride yükseltmeyi düşünüyorum şuan qkz hbb kullanıyorum. dac alıp sonrasında kulaklığı da yükselticem
bence dac al çok para vermene de gerek yok. kötü bir dac olmadıktan sonra çok farketmiyor.
şu üçü de iemler için yeterli daclar ben moondrop echo a ve apple kullanıyorum. yalnız appleyi android için önermem windowsta iyi çalışıyor

bence dac al çok para vermene de gerek yok. kötü bir dac olmadıktan sonra çok farketmiyor.
şu üçü de iemler için yeterli daclar ben moondrop echo a ve apple kullanıyorum. yalnız appleyi android için önermem windowsta iyi çalışıyor
Pc 3.5mm giriş kulaklık 3.5mm giriş bunları dönüştürücüyle mi kullanacağım kral?

Dostlar genelde csgo gibi rekabetçi oyunlarda kullanicam kulaklığı bütçem 40 dolar civarı ne onerirsiniz bu fiyata ?

yüksek bütçede attıkların yerine Hexa ve Blue2 çok daha mantıklı olur.
Hayır ? Hexa iyi de Blue 2 EW300'den de Dunu'dan da kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60-100 dolar bandı arasında önerebileceğin iem var mı? daha çok bilgisayarda kullanıcam, ek olarak da müzik kayıt gibi işlerde kullanırım. imkan varsa beyaz renk :D
Simgot EM6L Net

Rekabetçi oyunlar için önerebileceğiniz kulaklık var mı burada? Creative g6 ses kartım var.
En iyi ve F/P Fps oyunu iemi EM6L'dir.

Dostlar genelde csgo gibi rekabetçi oyunlarda kullanicam kulaklığı bütçem 40 dolar civarı ne onerirsiniz bu fiyata ?
Simgot EW200

Hayır ? Hexa iyi de Blue 2 EW300'den de Dunu'dan da kötü.

Simgot EM6L Net

En iyi ve F/P Fps oyunu iemi EM6L'dir.

Simgot EW200
Tam siz yazmadan 2dk önce onu sipariş verdim hocam sizin önerdiklerinize dayanarak sağolun tekrardan :D

Tam siz yazmadan 2dk önce onu sipariş verdim hocam sizin önerdiklerinize dayanarak sağolun tekrardan :D
Rica ederim hocam bu iemi onermemin sebebi bu bütçedeki iemler gibi bassa abanarak tizlerin geride kalma olayının bu iemde olması. Tizler biraz daha ileride basslarda gayet dengeli. Csde bu denge çok onemli

Rica ederim hocam bu iemi onermemin sebebi bu bütçedeki iemler gibi bassa abanarak tizlerin geride kalma olayının bu iemde olması. Tizler biraz daha ileride basslarda gayet dengeli. Csde bu denge çok onemli
Sağolun hocam artık q30dan çok sıkıldım hem gecikme olmasın diye mecburi jakla bağlıyorum ondan sanki ses kaliteside aşırı düşüyor gibime geliyor bide kafayıda çökertiyor olmadı bir garantiye yollarım sonrada sahibindende satarım gibi

Ya arkadaşlar herkese söylerim ama bütçenizdeki seçeneklerde bi bakın SIMGOT var mı diye. Adamlar yapım fiyatının az üstüne satıyor. Ben düşük bütçede Simgot EW100P alıcam gibi sonra da denemek için EM6L

Sağolun hocam artık q30dan çok sıkıldım hem gecikme olmasın diye mecburi jakla bağlıyorum ondan sanki ses kaliteside aşırı düşüyor gibime geliyor bide kafayıda çökertiyor olmadı bir garantiye yollarım sonrada sahibindende satarım gibi
Kullanmıyorsanız satın hocam.

Son düzenleme:
2000tl yi sadece kulaklığa yatırmak daha mantıklı o fiyatlardaki ürünler için dac almaya gerek yok.
Çok çok çok doğru yorum. Bende paramın bi kısmını daca ayırarak hata etmiştim

O fiyat bandında alabilceğin en iyisi benimde kullandığım ew200

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri