bence dac al çok para vermene de gerek yok. kötü bir dac olmadıktan sonra çok farketmiyor.ileride yükseltmeyi düşünüyorum şuan qkz hbb kullanıyorum. dac alıp sonrasında kulaklığı da yükselticem
Pc 3.5mm giriş kulaklık 3.5mm giriş bunları dönüştürücüyle mi kullanacağım kral?bence dac al çok para vermene de gerek yok. kötü bir dac olmadıktan sonra çok farketmiyor.
![]()
Kinera Celest CD-2 Portable DAC/AMP
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
![]()
MOONDROP ECHO A Portable USB DAC/AMP
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
şu üçü de iemler için yeterli daclar ben moondrop echo a ve apple kullanıyorum. yalnız appleyi android için önermem windowsta iyi çalışıyorAPPLE MW2Q3ZM/A USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
APPLE MW2Q3ZM/A USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
evet hocam usbden typecye Dönüştürücü alıp kullanabilirsin. ilerde 4.4mm kulaklık kullanırım dersen ilk attığımı alPc 3.5mm giriş kulaklık 3.5mm giriş bunları dönüştürücüyle mi kullanacağım kral?
bu arada direk type c çıkışlı kulaklık da alabilirsin toplamda daha da ucuza gelirPc 3.5mm giriş kulaklık 3.5mm giriş bunları dönüştürücüyle mi kullanacağım kral?
portable olanlara para verme, çok bir numarası yok.Pc 3.5mm giriş kulaklık 3.5mm giriş bunları dönüştürücüyle mi kullanacağım kral?
Hayır ? Hexa iyi de Blue 2 EW300'den de Dunu'dan da kötü.yüksek bütçede attıkların yerine Hexa ve Blue2 çok daha mantıklı olur.
Simgot EM6L Net60-100 dolar bandı arasında önerebileceğin iem var mı? daha çok bilgisayarda kullanıcam, ek olarak da müzik kayıt gibi işlerde kullanırım. imkan varsa beyaz renk![]()
En iyi ve F/P Fps oyunu iemi EM6L'dir.Rekabetçi oyunlar için önerebileceğiniz kulaklık var mı burada? Creative g6 ses kartım var.
Simgot EW200Dostlar genelde csgo gibi rekabetçi oyunlarda kullanicam kulaklığı bütçem 40 dolar civarı ne onerirsiniz bu fiyata ?
Tam siz yazmadan 2dk önce onu sipariş verdim hocam sizin önerdiklerinize dayanarak sağolun tekrardanHayır ? Hexa iyi de Blue 2 EW300'den de Dunu'dan da kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Simgot EM6L Net
En iyi ve F/P Fps oyunu iemi EM6L'dir.
Simgot EW200
Rica ederim hocam bu iemi onermemin sebebi bu bütçedeki iemler gibi bassa abanarak tizlerin geride kalma olayının bu iemde olması. Tizler biraz daha ileride basslarda gayet dengeli. Csde bu denge çok onemliTam siz yazmadan 2dk önce onu sipariş verdim hocam sizin önerdiklerinize dayanarak sağolun tekrardan![]()
Sağolun hocam artık q30dan çok sıkıldım hem gecikme olmasın diye mecburi jakla bağlıyorum ondan sanki ses kaliteside aşırı düşüyor gibime geliyor bide kafayıda çökertiyor olmadı bir garantiye yollarım sonrada sahibindende satarım gibiRica ederim hocam bu iemi onermemin sebebi bu bütçedeki iemler gibi bassa abanarak tizlerin geride kalma olayının bu iemde olması. Tizler biraz daha ileride basslarda gayet dengeli. Csde bu denge çok onemli
Kullanmıyorsanız satın hocam.Sağolun hocam artık q30dan çok sıkıldım hem gecikme olmasın diye mecburi jakla bağlıyorum ondan sanki ses kaliteside aşırı düşüyor gibime geliyor bide kafayıda çökertiyor olmadı bir garantiye yollarım sonrada sahibindende satarım gibi
Çok çok çok doğru yorum. Bende paramın bi kısmını daca ayırarak hata etmiştim2000tl yi sadece kulaklığa yatırmak daha mantıklı o fiyatlardaki ürünler için dac almaya gerek yok.
O fiyat bandında alabilceğin en iyisi benimde kullandığım ew200Dostlar genelde csgo gibi rekabetçi oyunlarda kullanicam kulaklığı bütçem 40 dolar civarı ne onerirsiniz bu fiyata ?