zero blue 2 iyidir hocam$55 bütçem var. CS valo için hangisini önerirsiniz?
zero blue 2 iyidir hocam$55 bütçem var. CS valo için hangisini önerirsiniz?
Benimde aynı halen hava alanında bekliyor. Teslimat haftaya kalır.Alıntıyı görüntülebenim böyle kaldı :/ ilerleme yok. Niye geçmiyor bu bir türlü.
16 haziranda sipariş vermiştim. 8 gündür yollarda, 3 gündür gümrük işlemleri bekliyor diyor. Ufak diye mi göze çarpmadı noldu
Forumda klavye alan kişilerin vs daha sonra olmasına rağmen geçti bu böyle bekliyor.
@emergedpower
16sında sipariş verdim 23ünden beri gümrükte lanet ya, ne şanssızlıkBenimde aynı halen hava alanında bekliyor. Teslimat haftaya kalır.
Simgot ew300 daha iyi bir seçenek olmaz mıydı hocam ?zero blue 2 iyidir hocam
sayılıyosa benımkı geldı imileden de takip edebiliyorum kargo poşetindede imile yazıyoduImile ile gelip teslim edilen var mı?
Valla galiba pazartesiye kalacak gibi hocamBenimki de bir çıksa artık be valla baydı
gümrükten çıktığını görsek bari bir ufak içimiz rahatlasaValla galiba pazartesiye kalacak gibi hocam
Klavye konusundaki gibi sürate veriliyorsa iyi. Daha önceki konularda PTT veriliyor, vergi çıkıyor diye yazdığını görmüştüm.sayılıyosa benımkı geldı imileden de takip edebiliyorum kargo poşetindede imile yazıyodu
Valla hocam bende anlamadım.Allahtan ben Kayserideyim Adana'ya daha temmuzun 7sinde gidicem o araya kadar gelse yeter banabir sürü klavye zart zurt geçti sonrasında verilmesine rağmen, bizim kutu ufak diye mi gözükmüyor ne oluyor ben anlamadım, aşşağılarda mı kaldı noldu anasını satım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gümrükten çıktığını görsek bari bir ufak içimiz rahatlasa
Bende acele etmiyorum da, gümrükten geçsinValla hocam bende anlamadım.Allahtan ben Kayserideyim Adana'ya daha temmuzun 7sinde gidicem o araya kadar gelse yeter bana![]()