❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

arkadaşlar adamlara sordum biz hiçbir ücret ödemeyecekmişiz. bir daha alışveriş yaparsak durum böyle olacak diye yollamışlar o mesajı herşeyi biz karşılıyoruz diyor adamlar. hayırlı olsun yani müjdeli haber geldi ALLAH'a şükür :)

Klavye konusundaki arkadaştan gümrük işi için ücret istemişler. Bu shenzhendeki express olan dhl,fedex,ups de isterse sıkıntı. Hifigoda kargo linsoulda çok vergi var diye oralardan almamıştım.
Hocam onlardan istediklerini ben görmedim ama ? Sanki onlarda daha bir gelişme olmamıştı

Hocam onlardan istediklerini ben görmedim ama ? Sanki onlarda daha bir gelişme olmamıştı
Logitech kulaklık gelmiş garantiden ups ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada linsouldan alışveriş yapan var mı? Shenzhen yerine oradan yeni dac alıcam ama vergi çok mu olur

Son düzenleme:
Valla hiç bilmiyorum hocam bende emin olamadım sordum birkac kez hatta birazdan tüm yazismalari atarım benim anladığım kadarıyla hiçbir ücret odemeyecegiz herşeyi onlar karşılayacak ama herkese farklı bir şey söylemişler ben 2 3 kere teyit ettirdim bizden herhangi bir ücret çıkmayacak dendi bana birazdan atarım yazışmaları
Ekstra bi şey yazmak gerekiyo mu yoksa 27sinden sonra aynı adrese yeni ürün mü kargolayacaklar

Ho olsun beyler. Bu lavuk Jam bana gelince 30dolar istedi ürünü yeniden kargolamak için. Em6l almıştım. İptal ettim böyle olunca.

30 dolara em6l iyi değil mi hocam ? Neden almadınız.
Hocam ürünü 88'e aldım. YunE. yüzünden 2 hafta sonra bunlara geri iade edildi ürün. 30dolar istedi üstüne yeniden kargolamak. Yawen ya da 4px ile yollayı kabul etmedi hal böyle olunca parayı kurtarmaya baktım. Düşün bu kulaklığın iç kısmı çıkıyormuş onun için yapıştırıcı bile almıştım sipariş verdiğimde. Kısmet olmadı. BF'de belki tekrar sipariş veririm bunlardan o zamanki gümrük olaylarına göre.

Hocam ürünü 88'e aldım. YunE. yüzünden 2 hafta sonra bunlara geri iade edildi ürün. 30dolar istedi üstüne yeniden kargolamak. Yawen ya da 4px ile yollayı kabul etmedi hal böyle olunca parayı kurtarmaya baktım. Düşün bu kulaklığın iç kısmı çıkıyormuş onun için yapıştırıcı bile almıştım sipariş verdiğimde. Kısmet olmadı. BF'de belki tekrar sipariş veririm bunlardan o zamanki gümrük olaylarına göre.
abi aynı kulaklıktan aldım. sorunun farkındaydım ancak en iyi ses kasılan kulaklık bu bütçede bu diye biliyorum bundan iyisi 350 dolar falan. neyse hangi yapıştırıcıyı aldın abi. nasıl tamir yapacaktın paylaşır mısın? referans aldığın bir video var mı? birde yapıştırmak dolaşımdaki seste farklılıklara veya kayıplara sebep olur mu biliyor musunuz

EM6L alıp beğenmeyen var mı ? 2 temmuzda gümrüğe girip siparişi ptt ye felen verilen var mı ?

abi aynı kulaklıktan aldım. sorunun farkındaydım ancak en iyi ses kasılan kulaklık bu bütçede bu diye biliyorum bundan iyisi 350 dolar falan. neyse hangi yapıştırıcıyı aldın abi. nasıl tamir yapacaktın paylaşır mısın? referans aldığın bir video var mı? birde yapıştırmak dolaşımdaki seste farklılıklara veya kayıplara sebep olur mu biliyor musunuz
Epoksi yapıştırıcı alman gerekiyor. Pattex ya da benzer bir marka alabilirsin. Reçine bazlı bu yapıştırıcı 2 tüp biraz bir miktar döküp bir süre karıştırman gerekiyor. (1-2dk falan) sonrasında kürdan yardımı ile metal kısmın dış kısmına uygula ve kulaklığın nozzle kısmıyla birleştir. Yapıştırıcı 10dk civarında kuruyor bu süre boyunca sabit kalsın kulaklık.

Arkadaşlar müjde ilk kargoya verilen ürünlerimiz gümrükten geçti. Kimsemi farketmedi. Dün saat 20:38'de sürat kargodan mesaj geldi bana yolda şuan :) ALLAH'a şükürler olsun sorunsuz geçiyorlar

Arkadaşlar müjde ilk kargoya verilen ürünlerimiz gümrükten geçti. Kimsemi farketmedi. Dün saat 20:38'de sürat kargodan mesaj geldi bana yolda şuan :) ALLAH'a şükürler olsun sorunsuz geçiyorlar
Hayirli olsun hocam maalesef sadece sizinki geçmiş gibi gözüküyor daha bizimkilerde tık yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,496
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri