Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Beyler çok kararsız kaldım 17 mi yoksa sıfır 15 pro mu
17 çünkü 120 Hz koydular telefona zaten özellik olarak bayağı iyi kameralar vs çok çok iyi iPhone 11 gibi Zamanımızın bayağı iyi amiral gemisi olacak uzun yıllar kullanılacak

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
17 çünkü 120 Hz koydular telefona zaten özellik olarak bayağı iyi kameralar vs çok çok iyi iPhone 11 gibi Zamanımızın bayağı iyi amiral gemisi olacak uzun yıllar kullanılacak
kamera tasarımını beğenmiyorum 11 ile aynı

Öncelikle beğenmiyorsan iphone 17yi 8 sayfadır mantıklı açıklamalar yazan bu insanlara yazık .
Yani beğenmediğin bir cihazı sana 100 kere anlatsak beğenmediğin için almayacaksın :)
Hadi selametle.

Reis Düzgün kullanmıyorsunuz ki telefonu Full parlaklık ses yapıyonuz pil tasarruffu açmıyorsunuz Özellikdele arkada otomatik güncelleme uygulama güncelleme veya arkada açık kalma gibi şeyleri kapatmıyorsunuz normal

İphone 8 Pluse Var. Bende 3-4 Aydır Eski pili ölü bir şey şarj’ı bir kere %100 yaptığımda 1 gün merdeyse götürüyor ve İphone 8 pluse yani nerdeyse 10 yıllık telefon reis yani şarjı 0’dan %100 30-35dk’da çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam Nasıl oluyoda o kadar hızlı şarj çıktı batarya çektiği güç arttı ama daha iyi performans ve hızlı şarj vs. Yapıldı ve günde 2 defa şarj ediyon

Bu Arada İş Admaı Değilseniz (Yani en az 10-15 Milyonluk malınız yoksa) Asla Alınmaz Rezil Sırf Marka ve statü olarak görülüyor diye herkesin elinde
yuzden sifira kac saat ekran suresi aliyorsunuz hocam

pil ayarlarindadir muhtemelen
6 7 saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle beğenmiyorsan iphone 17yi 8 sayfadır mantıklı açıklamalar yazan bu insanlara yazık .
Yani beğenmediğin bir cihazı sana 100 kere anlatsak beğenmediğin için almayacaksın :)
Hadi selametle.
Sadece o değil 16 pro nasıl 17 iyi olabilir onu anlamadım

Geri