Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Sigara kullanmıyorum ama alkol almaya başlayabilirim. Çok merak ediyorum aga o kafayı. Sınırdayım bildiğin.
evde oturup durup dururken alkol çok sıkıcı. onu ortamında yapınca çok eğlenceli oluyor parti gece kulubu konser falan

kent sevmesemde ayrı bi tat katıyor bence sırf bunun için arada tekli kent alıp içiyorum
valla ben mentollü kent satan yer bilmiyorum bizim buralarda genelde yurt dışıalarda 50 60 oluyor

çok büyük maddi zarar ben yazın çakıştım aga asagari ücrete 12 saat aylık 1.2k ya yakın sigaraya verdim
Yok bidahaki aya birakicam kesinlikle hayatimi mahvetmiyim belki ondan sonra arkadas ortaminda ayda bir

çok büyük maddi zarar ben yazın çakıştım aga asagari ücrete 12 saat aylık 1.2k ya yakın sigaraya verdim
Bende çalıştım içmedim şimdi RX 570 alıyorum işte sigaranın faydaları 🤭

valla ben mentollü kent satan yer bilmiyorum bizim buralarda genelde yurt dışıalarda 50 60 oluyor
eskiden switchlerde vardı diye hatırlıyorum kaldırıldı mı benmi yanlış biliyorum

yaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
Evet,kanser olduktan sonra kemoterapi ile kilo vermek bir çözüm 🙂.Saçma işlere kalkışmayın.Ona vereceğiniz parayı en iyi diyetisyene verin daha kârlı.Cok daha sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz.

bilmiyorum sabahları özellikle tek dal sigaranın baya metobolizmayı hızlandırdıgı hakkında şeyler dönüyor
Sigara bagimlilarinin kendilerini avutmak için söyledikleri sözlere kanmayın

Beler o kadae konu açıldı nasil biraktiginizida anlatsaniza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri