- Reaksiyon skoru
- 8,786
Sen bı parayı bul usta bak nasıl yapıyorlise 3 deyim ayda bir falan arkadaş ortamında içiyorum . bence bağımlılık yapmıyor
Sen bı parayı bul usta bak nasıl yapıyorlise 3 deyim ayda bir falan arkadaş ortamında içiyorum . bence bağımlılık yapmıyor
evde oturup durup dururken alkol çok sıkıcı. onu ortamında yapınca çok eğlenceli oluyor parti gece kulubu konser falanSigara kullanmıyorum ama alkol almaya başlayabilirim. Çok merak ediyorum aga o kafayı. Sınırdayım bildiğin.
valla ben mentollü kent satan yer bilmiyorum bizim buralarda genelde yurt dışıalarda 50 60 oluyorkent sevmesemde ayrı bi tat katıyor bence sırf bunun için arada tekli kent alıp içiyorum
Yok bidahaki aya birakicam kesinlikle hayatimi mahvetmiyim belki ondan sonra arkadas ortaminda ayda birçok büyük maddi zarar ben yazın çakıştım aga asagari ücrete 12 saat aylık 1.2k ya yakın sigaraya verdim
Bende çalıştım içmedim şimdi RX 570 alıyorum işte sigaranın faydalarıçok büyük maddi zarar ben yazın çakıştım aga asagari ücrete 12 saat aylık 1.2k ya yakın sigaraya verdim
içim rahat o zaman :/Sen bı parayı bul usta bak nasıl yapıyor
eskiden switchlerde vardı diye hatırlıyorum kaldırıldı mı benmi yanlış biliyorumvalla ben mentollü kent satan yer bilmiyorum bizim buralarda genelde yurt dışıalarda 50 60 oluyor
bende rtx in kıyısından döndüm sigara yüzündenBende çalıştım içmedim şimdi RX 570 alıyorum işte sigaranın faydaları![]()
Evet,kanser olduktan sonra kemoterapi ile kilo vermek bir çözümyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
kaldırılalı çok oldu agaeskiden switchlerde vardı diye hatırlıyorum kaldırıldı mı benmi yanlış biliyorum
Sigara bagimlilarinin kendilerini avutmak için söyledikleri sözlere kanmayınbilmiyorum sabahları özellikle tek dal sigaranın baya metobolizmayı hızlandırdıgı hakkında şeyler dönüyor
varsa bırakabilen anlatsınBeler o kadae konu açıldı nasil biraktiginizida anlatsaniza