hocam aldın aldın zaten yılbaşında zamcık adı altında o sistem olur sana 25k al gitsin alan pişman almayanda pişman
o zaman alıyorum. kasımda indirm olur dediler başka konuda (muhteşem cuma fln)Türkiye de yaşıyorsak ve fırsat ürünü buldun mu alacaksın. Yarın ne vergi alacakları ne zam yapacakları belli olmuyor
çek aga olmaza nolcak peki öyle düşün trde zor bunu tahmin etmek hep vergi artiyor zam oluyor öyle düşün.o zaman alıyorum. kasımda indirm olur dediler başka konuda (muhteşem cuma fln)
çek aga olmaza nolcak peki öyle düşün trde zor bunu tahmin etmek hep vergi artiyor zam oluyor öyle düşün.
hocam 50 serisi çıkınca 40 serisi düşer diye düşündüm ama galiba beklemeyeceğim saolun iyi foumlaryani alamnız mantıklı olur burası tr genelde o kasım indirimleride yalandan oluyor o zamana kadar 10 bin tllik ürünü 12k yapıyorlar sonra 11k yapıp kuponla 10.500 e al diyorlar mesela yani tabi güzel indirimlerde oalbiliyor
5060 çıkmasına 1 yıl falan var. O zamana kadar bizde 2 katına çıkar indirim falan olmazhocam 50 serisi çıkınca 40 serisi düşer diye düşündüm ama galiba beklemeyeceğim saolun iyi foumlar
İndirim falan olmaz. 5060 belki 25-26K ya toplanabilirr, mantıklı olursa güzel olur ama 4060 da indirim falan beklemek saçmalık.hocam 50 serisi çıkınca 40 serisi düşer diye düşündüm ama galiba beklemeyeceğim saolun iyi foumlar
İndirim falan olmaz. 5060 belki 25-26K ya toplanabilirr, mantıklı olursa güzel olur ama 4060 da indirim falan beklemek saçmalık.
saolun hocalarım kararımı verdim5060 çıkmasına 1 yıl falan var. O zamana kadar bizde 2 katına çıkar indirim falan olmaz
Rica ederimsaolun hocalarım kararımı verdim