Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Ömer Keskin
Biat edersen niye bırakmasınlar? Parti zaten Erdoğan'ın hakimiyeti altında. 2 milliyetçilik yapınca milleti de topladığına göre Devlet Bahçeli'den sonra en mantıklılardan birisi sözde milliyetçiliğiyle bilinen Soğan olacak. Mezardaki Sinan'ı getirecek halleri yok ya.
Ondan önce ne biat edenler var. Sadece Erdoğan’ın söylemiyle istemiyle olacak iş değil. Böyle devam etsin zaten kendiside Sinan Ateş gibi kör kurşuna gider. MHP’de işte destekti şuydu buydu işlemez. Hiyeraşi vardır ki daha öncesinden de muhaliflik yapıp partiden ihraç edilen birine asla vermezler MHP koltuğunu.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türk Siyasetinde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu saltanatı bitti artık

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Senden büyüğümdür emin olabilirsin.
Yaş manasında söylemedim. Okulun yolunu bulacan da mühürü basacan da zarfa koyacan da sandığa atacan da falan filan.
Sende o kadar kafa yoktur

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Ömer Keskin

Carl-S

80+ Gold
PKK yok zaten siyasette. KK'nın PKK ile bir bağlantısı yok, adam karşı. RTE dinleye dinleye inanmışsınız resmen. Yok Kandil, yok PKK. Nerede söyledi, nerede ima etti bunları? Erdoğan'ın boş manipülasyonlarından ibaret.
Klasik cumhur ittifakı seçmeni işte bunlar hiç bir zaman anlamazlar pkk tarafından saldırıya uğrayan tek lider Kılıçdaroğlu olduğunu bilmiyorlar daha. :D

JSezar

80+ Silver

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben MHP’yi iyi biliyorum hocam ondan böyle konuşuyorum. İstanbul il başkanını , esenler ilçe başkanını falan muhabbet etmişliğim oturup konuşmuşluğum var mhp’de düzen farklı.
Bizde içindeydik zamanında Ülkü ocaklarında yöneticilik yaptılar babamlar vs bizde biliyoruz az çok içlerini onlar yapmayacak bunu Halk yapacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

KK nın chp hikayesi bitmiş olabilir ama rte nin 5 yılı falan var.
O da gitti artık 5 yıl SONRA 😂

majorw0w

80+ Silver
Yaş manasında söylemedim. Okulun yolunu bulacan da mühürü basacan da zarfa koyacan da sandığa atacan da falan filan.
Sende o kadar kafa yoktur
Tek yaptığı klavyeden değen göbeği ile millete sallamak olan baba parası yiyen poposu koltuğa oturmaktan yapış yapış olmuş bebeye bak hele :D

Top Bottom