Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

majorw0w

80+ Silver
Ya o gitmez onu zannetmiyorum ama peyder pey belki gider benim isteğim bu adam MHP nin başına geçmesiydi o da oldu cok şükür
Zaten Rte ile onu görüştü muhtemelen. ÖYle anlaştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen gerçekten gidiceğini sanıyor musun? Daha 2 gün önce ümmet kardeşimiz Allah bizi yakar dediler sadece seçim var diye bunu söylüyorlar.
Mecbur gidecekler halkın son raddesine geldi artık.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
ilk turdan once kanım ısınmıstı. İlkeleri dusunceleri benim dusuncelerime uyuyordu. İlk turda bitmesini istedigim icin kk'ya vermistim. Son bir haftadır yasananlar ve acıklamaları bana 'iyi ki oy vermemisim' dedirtti. Kendi tabanına buyuk saygısızlık yaptıgını dusunuyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Babalı Tv'de Sinan Oğan : İfade özgürlüğü yok bu gençlere hakkı verilmiyor adalet yok devlet bahçeli nasıl hüdaparla aynı masada oturur
22 mayısta sinan oğan :
Konuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam gelecektevMHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecek

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Erdoğan ne zaman düşse bir ülkücü koşar yardımına bir kez daha anlamış olduk ülkücülere güvenilmez....
Siyasette menfaat ve para için her şeyi yapıyorlar tüm siyasetçiler için geçerlidir.

arturo

80+ Silver
Konuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam geleceğin lideri olur MHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecek
Hocam koltuk sevdalısı olduğunu görmediniz sanırım hala ne millliyetçiliğinden bahsediyorsunuz. Milliyetçilik ne zamandır çıkarçılık

majorw0w

80+ Silver
Konuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam geleceğin lideri olur MHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecek
Valla pkknın yanında olsaydı bitmişti amacı Mhp başına geçmek ki mantıklı Bahçeli yerine genç dinamik vatanını seven biri gelsin.

Top Bottom