KK ikna edememiş etseydi yapacak bişey yok.Göndereceği falan yok. Mhp buna sahte milliyetçi demişti 1 hafta önce. Ona rağmen gidip yanlarında bulunması mhpyi doğruladı..
KK ikna edememiş etseydi yapacak bişey yok.Göndereceği falan yok. Mhp buna sahte milliyetçi demişti 1 hafta önce. Ona rağmen gidip yanlarında bulunması mhpyi doğruladı..
Sen gerçekten gidiceğini sanıyor musun? Daha 2 gün önce ümmet kardeşimiz Allah bizi yakar dediler sadece seçim var diye bunu söylüyorlar.Takvim belirlendi dedi demek mülteciler kesin gönderilecek. Bu görüşmede RTE bunun garantisini vermiş. @Kürşat Kütükçü hayırlı olsun.
Zaten Rte ile onu görüştü muhtemelen. ÖYle anlaştı.Ya o gitmez onu zannetmiyorum ama peyder pey belki gider benim isteğim bu adam MHP nin başına geçmesiydi o da oldu cok şükür
Mecbur gidecekler halkın son raddesine geldi artık.Sen gerçekten gidiceğini sanıyor musun? Daha 2 gün önce ümmet kardeşimiz Allah bizi yakar dediler sadece seçim var diye bunu söylüyorlar.
Babalı Tv'de Sinan Oğan : İfade özgürlüğü yok bu gençlere hakkı verilmiyor adalet yok devlet bahçeli nasıl hüdaparla aynı masada otururYa o gitmez onu zannetmiyorum ama peyder pey belki gider benim isteğim bu adam MHP nin başına geçmesiydi o da oldu cok şükür
Hayırlısı diyorumSiz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zoooort
Seçim bittikten sonra kimin umrundaZaten Rte ile onu görüştü muhtemelen. ÖYle anlaştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mecbur gidecekler halkın son raddesine geldi artık.
Yanlarında bulunmadı aday olarak ona destek açıkladı. Merak ettiğim şey cidden oğanın şartları kabul edildi miGöndereceği falan yok. Mhp buna sahte milliyetçi demişti 1 hafta önce. Ona rağmen gidip yanlarında bulunması mhpyi doğruladı..
Konuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam gelecektevMHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecekBabalı Tv'de Sinan Oğan : İfade özgürlüğü yok bu gençlere hakkı verilmiyor adalet yok devlet bahçeli nasıl hüdaparla aynı masada oturur
22 mayısta sinan oğan :
Hocam koltuk sevdalısı olduğunu görmediniz sanırım hala ne millliyetçiliğinden bahsediyorsunuz. Milliyetçilik ne zamandır çıkarçılıkKonuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam geleceğin lideri olur MHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecek
Valla pkknın yanında olsaydı bitmişti amacı Mhp başına geçmek ki mantıklı Bahçeli yerine genç dinamik vatanını seven biri gelsin.Konuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam geleceğin lideri olur MHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecek