Neler Yeni

Sınav Konularının Saçmalığı

T.P.G.

80+ Titanium
Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)
Sınavlar da olmaz inşallah. Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor

Sınavda da tüm konulardan sorarım diyor ve inanılmaz zor soruyor.

Ben napayım şimdi
Ortasına bile kalmaz muhtemelen, turizm diye ölüyü diriltirler.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor
uzaktan eğitim bazı hocalara çok yaradı gerçekten. hocalar videoları açıyor arkada takılıyor

T.P.G.

80+ Titanium
Knk vakalar düşüyor bence düştü diyip yapabilirler. İçimde nedense öyle bir his var..
Düşmese de düşürtecekler bu arada. 17 Mayıs'ta o 5000 rakamının altını zorla da olsa gösterecekler bize.
uzaktan eğitim bazı hocalara çok yaradı gerçekten. hocalar videoları açıyor arkada takılıyor
Okula giden hocaların öğrencisi gelmezse para kesiliyor uzaktan olanlar yatıyor (hepsi değil işini iyi yapanlara sonuna kadar helal olsun) parasını da tam alıyor ek dersini de alıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Beğen
Reaksiyonlar: RefX

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bizim hoca arkada türkçe dublaj film diye aratmış izliyordu bakın gerçekten doğru söylüyorum
arkadaşımın okulunda fransızca dersinde hoca fransızca film açtı malum fransız olduğu için illa ..... sahneler oluyordu hoca filmi açıp gitmiş bütün sınıf izlemiş ....... sahneleri :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalış o zaman
belki çalışıyordur nerden biliyorsun .D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşımın okulunda fransızca dersinde hoca fransızca film açtı malum fransız olduğu için illa ..... sahneler oluyordu hoca filmi açıp gitmiş bütün sınıf izlemiş ....... sahneleri :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki çalışıyordur nerden biliyorsun .D
Bu arkadaş 2.sayfada tembelsiniz diyen arkadaşın ana hesabı muhtemelen aynı düşünce çünkü. Boşver bu gibiler okulu bitirdikleri için bizi de anlamazlar . Anca konuşurlar .

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Düşmese de düşürtecekler bu arada. 17 Mayıs'ta o 5000 rakamının altını zorla da olsa gösterecekler bize.

Okula giden hocaların öğrencisi gelmezse para kesiliyor uzaktan olanlar yatıyor (hepsi değil işini iyi yapanlara sonuna kadar helal olsun) parasını da tam alıyor ek dersini de alıyor.
Bende öyle düşünüyorum aniden günde 3 4 k düşürecekler 3.5 4 seviyesine geriler vakalar(şahsi fikrim)

Besim Tibuk

80+ Gold

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Alıntıyı görüntüle

Öğrenciler sınavla ilgili açıklama beklerken ziya selçuk olur gibi.
1620241181964.png

ben daha yakışıklıyım

Top Bottom