liluzivert
80+ Bronze
şişmansındır diğer hareketlerde formun kötüdür kendini kandırıyondur
barfiks ve dizüstünde şınav deneyebilirsiniz düzenli yaparsanız kaslarınızın alışacağını düşünüyorumGenelde antrenman sonu çekiyorum o biraz etkiliyor ama yinede çok az değilmi ya bu gün 7 zorladım
Şınav çektikce artar haftada 4 gün şınav çek. Şınavları bitiriş usulu çek ve setlerşn toplamı 100 falan olsun kendine göre ayarla illaki artacaktırÖncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm
Şınav çektikce artar haftada 4 gün şınav çek. Şınavları bitiriş usulu çek ve setlerşn toplamı 100 falan olsun kendine göre ayarla illaki artacaktır
Teşekkürler hocam bilgi vericem e kısa zamandabarfiks ve dizüstünde şınav deneyebilirsiniz düzenli yaparsanız kaslarınızın alışacağını düşünüyorum
o hareket öyle yapılmıyor kardeşim yanlış yapıyorsun.Öncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm
Oooooo çok kritiko hareket öyle yapılmıyor kardeşim yanlış yapıyorsun.
Oğlum harbi formum yanlışmış formu düzelttim 15'e kadar ulaştımo hareket öyle yapılmıyor kardeşim yanlış yapıyorsun.
Nasıl bir formda çekiyordunuz da iki katına çıktı merak ettimOğlum harbi formum yanlışmış formu düzelttim 15'e kadar ulaştım
Göğüs antrenman başına bir set tükeniş şınav koy hem göğüs kaslarını daha fazla hissedersin hem artar çok kafaya takma ben salonda lat pull down makine sonda yapip 1 tane barfiks çekenleri görüyorumÖncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm
120 bench atıp sınavı yanlış formda yapmak valla helal olsun kardeşimOğlum harbi formum yanlışmış formu düzelttim 15'e kadar ulaştım
formunu iyice düzeltelim şimdi askeri şınav çekmek istiyorsanOğlum harbi formum yanlışmış formu düzelttim 15'e kadar ulaştım
definasyonda olunca şınavının artması gerekiyor bence. çünkü bende öyle oluyor. vücut ağırlığın düşüyor bu yüzden şınavda ittirdiğin ağırlıkta azalıyor. yani daha fazla tekrar çıkmalı.Definasyondaydım ve beslenmeler biraz düştü bu aralar öğün başı 200 gram pirince kadar
Çok teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcamdefinasyonda olunca şınavının artması gerekiyor bence. çünkü bende öyle oluyor. vücut ağırlığın düşüyor bu yüzden şınavda ittirdiğin ağırlıkta azalıyor. yani daha fazla tekrar çıkmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha eğer göğüs antrenmanı sonu deniyorsan çıkmaması normal. bir zamanlar ben de göğüs günün sonunda max şınav çekmeye çalışıyordum, 2 3 tane normal çıkıyordu sonrasına diz üstünde devam ediyordum.
Sağol bilgilendirdiğin için form konusuna gelince öyle alıştığım için kalmış yaGöğüs antrenman başına bir set tükeniş şınav koy hem göğüs kaslarını daha fazla hissedersin hem artar çok kafaya takma ben salonda lat pull down makine sonda yapip 1 tane barfiks çekenleri görüyorum
120 bench atıp sınavı yanlış formda yapmak valla helal olsun kardeşim
Allah razi olsun kirwemformunu iyice düzeltelim şimdi askeri şınav çekmek istiyorsan
plank pozisyonunda ellerini omuz genişliğinde yerleştir Eller, omuzlarınızın doğrudan altında olmalı ve elin karşı yüzün ne tarafdaysa ona göre düzelt
şınav çekerken dirsek sırtına göre 90 derecelik açıyla gitmeli yani dirsekler vucuda yakın olmalı (arada 3-4 cmlik yer bırakırsın) kalçayı iyice aşağı çek diz kapaklarının olduğu yerden vucudunu havaya kaldır
ilk zamanlarda 4-5 tane çıkabilir ilk ayın sonunda en doğru formda 30-40 rahat çekersin plank süren 3+ dk olur
Dostum galiba benim bileklerimde sakatlık var bu gün yumruk şınav denedim baya çıktı normal sınavda bileklerim fena acıdı saldım 12 falan çıktıdefinasyonda olunca şınavının artması gerekiyor bence. çünkü bende öyle oluyor. vücut ağırlığın düşüyor bu yüzden şınavda ittirdiğin ağırlıkta azalıyor. yani daha fazla tekrar çıkmalı.
ha eğer göğüs antrenmanı sonu deniyorsan çıkmaması normal. bir zamanlar ben de göğüs günün sonunda max şınav çekmeye çalışıyordum, 2 3 tane normal çıkıyordu sonrasına diz üstünde devam ediyordum.