Pahalı gibi 37k 7800xt bulursunMerhaba bu sistem hakkında yorum alabilirmiyim web tasarım video düzenleme ve aynı zamanda oyun için aldım. Sistem normal fiyat 31000 tl ufak iyileştirmeler ile bu fiyata geldi. Alıntıyı görüntüle
Sadece oyun ağırlıklı düşünmediğim için nvidia tercih ettimPahalı gibi 37k 7800xt bulursun
O zaman alınabilir hatta kart hariç herşeyi sıfır alırsan 4060tidan daha iyi bir seçenek olabilir 3090 falan alırsın herhaldeOyun ağırlıklı düşünmediğim için nvidia tercih ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece oyun ağırlıklı düşünmediğim için nvidia tercih ettim
Peki işlemci ve ekran kartı konusunda ileride geliştirme yapsam maksimum ne alabilirimO zaman alınabilir hatta kart hariç herşeyi sıfır alırsan 4060tidan daha iyi bir seçenek olabilir 3090 falan alırsın herhalde
İşimi rahatlıkla görürmüBir tek ramlerin gecikme değeri yüksek. Geriye kalan parçalar uyumlu.
Oyun odaklı değilse 7600x 7700 falan yükseltirsin kartıda eğer 5000 serisi alabilirsen 5070 alamasan 4070s falan güzel olabilirPeki işlemci ve ekran kartı konusunda ileride geliştirme yapsam maksimum ne alabilirim
Ram Cl değerleri çok yüksek daha düşük seçmeye çalışın ayrıca MHz de 6k civarı olursa daha güzel olur.Merhaba bu sistem hakkında yorum alabilirmiyim web tasarım video düzenleme ve aynı zamanda oyun için aldım. Sistem normal fiyat 31000 tl ufak iyileştirmeler ile bu fiyata geldi. Alıntıyı görüntüle
Sistemin çalışır sorun olmaz ama ramler performansa doğrudan etki eder. Oyunlarda drop vs yaşanmasının sebeplerinden biri de mhz i düşük gecikmesi maksimum olan dandik ramler olabiliyor. Bütçe varsa Cl34 ve altına inmeye çalışın.İşimi rahatlıkla görürmü
Teşekkürler 4060 ti 16 gb biraz araştırdığımda para tuzağı felan demişlerdi fakat siz ne düşünüyorsunuzRam Cl değerleri çok yüksek daha düşük seçmeye çalışın ayrıca MHz de 6k civarı olursa daha güzel olur.
M2 ssdniz ana sistemde kullanacaksanız edit ve windows işletim sistemi olacaksa dramı yok dramli bir SSD seçmeye çalışın. Onun dışında 4060 ti 16 GB modeli varsa onu eklemeniz daha iyi olur.
İmkanlar el verdiğince bunları düzeltmeye çalışın.
Sistemin çalışır sorun olmaz ama ramler performansa doğrudan etki eder. Oyunlarda drop vs yaşanmasının sebeplerinden biri de mhz i düşük gecikmesi maksimum olan dandik ramler olabiliyor. Bütçe varsa Cl34 ve altına inmeye çalışın.
Nvidia tercih etmek istiyorsunuz. 8 GB Vramin 2025 itibariyle yetersiz olduğunu düşünüyorum. Elimizde çok fazla bir seçenek kalmıyor. Ha 4070 super alabilecek bütçeniz var ise ona geçmeniz daha mantıklı olur. 5070 beklemek çok daha mantıklı olur seçenekler seçenekleri doğuruyor.Teşekkürler 4060 ti 16 gb biraz araştırdığımda para tuzağı felan demişlerdi fakat siz ne düşünüyorsunuz