♦️Sistem parça uyumu donanım ❓❗

Kanka ben 7700x le 7800x3d arasındaki farkına baktım iliside ekrankartını %98 çalıştırıyor ama x3d işlemci kullanımı 45 civarındayken 7700x in kullanım değeri 20 falandı yanı zaten ben overclock yapmayı düşünüyorum sence extradan 3 bin TL verip x3d mi almak mantıklı yoksa 7700x alıp overclockmu yapmak mantıklı 7k civarında 7700z buldum çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır kral eyw

Kanka ekran kartını PNY mi almam ha mantıklı yoksa zotacmı 29.999 TL ye zotac buldum çünkü hangisi daha iyi sence
Pny daha iyi marka

Phanteks G500A'ya bir bak cidden acayip iyi bir kasa. Anakart Aorus Pro B650 ya da B650 Tomahawk alabilirsin.

Taktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafaya
Değil de madem kafa kafaya, neden fazladan para versin kafa kafaya olan bir işlemciye?

Phanteks G500A'ya bir bak cidden acayip iyi bir kasa. Anakart Aorus Pro B650 ya da B650 Tomahawk alabilirsin.

Değil de madem kafa kafaya, neden fazladan para versin kafa kafaya olan bir işlemciye?
7900x ile 7950x ile kafa kafaya

Reis sistemi topluyorum da maksimum bütçen nedir

Arkadaşlar şimdi benim alacağım sistem bu şuan 64 bin TL cıvarı yapıyor bana ilk önce güzel bir uygun ve soğutma performansı yüksek meş kasa önerin ardından sistemde sistemdeki parçaların uyumu konusunda neler yapabiliriz aynı kalite ve performansta başka parçalar varmı mesela power sıvı soğutma ram vs işte acil önerilerinizi bekliyorum power suplay 1000w olsun istiyorum ileride hız aşırtma falanda yapabilirim ileriye dönük alayım dedim sizce daha muadil ve aynı parça ve performans kalitesiyle başka parçalar ekleyebilirmiyiz parçaların fiyatı yanlarda yazıyor şimdiden herkeze teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
64 demişsin ama kasa hariç 68.927tl yapıyor nasıl oluyor 64 🤔

Son düzenleme:
Reis sistemi topluyorum da maksimum bütçen nedir

64 demişsin ama kasa hariç 68.927tl yapıyor nasıl oluyor 64 🤔
Hacı orada bir yanlışlık oldu ya aynen 62 64 arası falan ama 1080p için toplaman lazım bana aynı 4.080 işte en kötü işlemci olarak 7.700x sıvı soğutma 360 milimetre falan olması lazım

Hacı orada bir yanlışlık oldu ya aynen 62 64 arası falan ama 1080p için toplaman lazım bana aynı 4.080 işte en kötü işlemci olarak 7.700x sıvı soğutma 360 milimetre falan olması lazım
64 ise 7950x / 4080 çok zor çıkması

R7 7800x3d işlemci güçlü ve sorunlu

Toplam bütçen ne kadar

Son düzenleme:
64 ise 7950x / 4080 çok zor çıkması
Kanka şu an parçalar kafamda nette acil bir sıvı soğutma enerjisine ihtiyacım var anakart gb'ın b650 varmış bir tane güzel bir parça arkadaşım biri önerdiği gerçekten de kafama yattı onu alacağım bana bir acil yerinden sıvı soğutma önerisi yaparsanız güzel kaliteli bir şey çok iyi olur 360 milimetre olacak fiyatı da makul olursa tadından yenmez

Kanka şu an parçalar kafamda nette acil bir sıvı soğutma enerjisine ihtiyacım var anakart gb'ın b650 varmış bir tane güzel bir parça arkadaşım biri önerdiği gerçekten de kafama yattı onu alacağım bana bir acil yerinden sıvı soğutma önerisi yaparsanız güzel kaliteli bir şey çok iyi olur 360 milimetre olacak fiyatı da makul olursa tadından yenmez
Ben sistemi topladım komple ama bütçeni aşıyor işlemciyi düşürmem gerekiyor aksi halde ekran kartıni düşüreceğim hangisini düşüreyim aticam da istediğin şekilde 68 in üstünde oluyor seçtiğin PSU 5.0 desteği yok onu da söylemiş olayım

Ben sistemi topladım komple ama bütçeni aşıyor işlemciyi düşürmem gerekiyor aksi halde ekran kartıni düşüreceğim hangisini düşüreyim aticam da istediğin şekilde 68 in üstünde oluyor
Kanka sen işlemciye ne koydun hani 7700x falan koyduysan ve 68'i açtıysa biraz sıkıntı olabilir

Ben sistemi topladım komple ama bütçeni aşıyor işlemciyi düşürmem gerekiyor aksi halde ekran kartıni düşüreceğim hangisini düşüreyim aticam da istediğin şekilde 68 in üstünde oluyor seçtiğin PSU 5.0 desteği yok onu da söylemiş olayım
Sen şu an olduğun şekilde atsana bana bir

Kanka sen işlemciye ne koydun hani 7700x falan koyduysan ve 68'i açtıysa biraz sıkıntı olabilir

7950x koydum

Atayım tm

Düşür kanka düşür 7700x koy

7950x koydum

Atayım tm
Tamam kankacığım bekliyorum

Yav arkadaş bu sistem toplamak ne kadar sıkıntılı bir şeymiş ya ömrümden ömür gitti ya daha bir de kafama uyarsa birazdan kredi çekip alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,994
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri