Çözüldü✓ Sıvı Soğutmamı Kule Tipi Soğutmamı ?

dejort01

80+
Reaksiyon skoru
27
işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum bunun yanında arkadaşım sıvı soğutma almamı tavsiye etti ama biraz bakındığımda kule tipide kullanılabilir olarak gördüm tecrübeli arkadaşlar varsa aranızda hangisini önerirsiniz ve de marka modelde önerebilir misiniz? ?
işlemci olarak 5600 almayı düşünüyorum yanında 5bin bütçe ayırdım soğutma için ama duruma göre yükseltebilirim.

işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum bunun yanında arkadaşım sıvı soğutma almamı tavsiye etti ama biraz bakındığımda kule tipide kullanılabilir olarak gördüm tecrübeli arkadaşlar varsa aranızda hangisini önerirsiniz ve de marka modelde önerebilir misiniz? ?
işlemci olarak 5600 almayı düşünüyorum yanında 5bin bütçe ayırdım soğutma için ama duruma göre yükseltebilirim.
5600 için kule tipi ideal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama normalde sıvı tabii ki

Bence hava soğutma iyi. Bende 7500f var hava soğutmamın daha iyi olacağını söylediler o yüzden phantom sprit almıştım gayet iyi soğutuyor

Konudaki gibi kuponla 5600 ü 3.099tl ye almış olursun. Uyguna kaçmak istersen x123 559tl ye gayet iş görür. Çok daha iyi bir fan istersen peerles assasin bak.

Son düzenleme:
5600 için thermalight peerless assasin fazla fazla yeterli olur ileri dönük bir şey almak istiyorsanızda frost commander alabilirsiniz 5k bütçe fazla soğutma için o bütçeyle işlemci yükseltebilirsiniz

Sadece bu değil, daha sonra satın alacağın diğer işlemciler için de kullanırsın.

5600 a bu çok abartı

Konudaki gibi kuponla 5600 ü 3.099tl ye almış olursun. Uyguna kaçmak istersen x123 559tl ye gayet iş görür. Çok daha iyi bir fan istersen peerles assasin bak.
hocam k.b ama nedense n11 den herhangi bir ürün almaya karşıyım güvenemiyorum o siteye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 için thermalight peerless assasin fazla fazla yeterli olur ileri dönük bir şey almak istiyorsanızda frost commander alabilirsiniz 5k bütçe fazla soğutma için o bütçeyle işlemci yükseltebilirsiniz
ileride sistemi değiştirsem bile yine kullanamazmıyım soğutma sistemisin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri