Fark etmez o yaYok sorun o değil siyah gpu aldım beyaz alsaydım sırıtır mıydı yoksa böyle iyi mi?
O zmn iyi rahatladım hocam sağolun foto varmı merak ettimde
bence çok güzel durur.her şey siyah beyaz kasa ekran kartını beyaz almadım siyah aldım sizce kötü olurmu?
Güzelmiş hocam bende böyle bir şey düşünüyorum tema ile iyi durur diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde. Sistemde genel bir tema yakalayın derken bunu kast ediyordum. Beyaz, kahverengi, siyah, gri veya herangi bir renk gibisinden. Yaprak kullananlar bile var.
Bencedebence çok güzel durur.
ağaç temalı noctuaAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde. Sistemde genel bir tema yakalayın derken bunu kast ediyordum. Beyaz, kahverengi, siyah, gri veya herangi bir renk gibisinden. Yaprak kullananlar bile var.
hangi model ekran kartın ?Alıntıyı görüntüle
ASUS noctua 3070 modeli. Noctua renkleri hoşuma gidiyor.ağaç temalı noctua
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi model ekran kartın ?
soğutması iyi kesinlikle ama pahalıdaASUS noctua 3070 modeli. Noctua renkleri hoşuma gidiyor.
Evet, 1 yıl önce 12500 civarına almıştım. Soğutması muazzam. Fanlar 800RPM üstünü görmüyor tam yükte. 60 dereceyide geçtiğini görmedim ki 3 yıllık bir kart. Bakım yapılsa daha da düşer.soğutması iyi kesinlikle ama pahalıda
5090 alınır mı 118 küsüre düştü geçen shadow yada ventus modeli sanırım 5090 marka modellerin hepsi aynı sadece soğutma kısmı farklı değil mi ?Evet, 1 yıl önce 12500 civarına almıştım. Soğutması muazzam. Fanlar 800RPM üstünü görmüyor tam yükte. 60 dereceyide geçtiğini görmedim ki 3 yıllık bir kart. Bakım yapılsa daha da düşer.
Tüm ekran kartları o şekilde zaten. Soğutma ve PCB tasarımları farklı. Bunlar dışında içlerindeki çipler aynı.5090 alınır mı 118 küsüre düştü geçen shadow yada ventus modeli sanırım 5090 marka modellerin hepsi aynı sadece soğutma kısmı farklı değil mi ?
sistemim yanlış bilmiyorsam 5090 destekler psu 1350 w zaten tavsiye edilen psu 1000 w diye biliyorum onda tabii daha az güç çekiyor 5090 alsammı diye düşünüyorum 5090 sonuçta rakibi yok high end deTüm ekran kartları o şekilde zaten. Soğutma ve PCB tasarımları farklı. Bunlar dışında içlerindeki çipler aynı.
Yani size kalmış.sistemim yanlış bilmiyorsam 5090 destekler psu 1350 w zaten tavsiye edilen psu 1000 w diye biliyorum onda tabii daha az güç çekiyor 5090 alsammı diye düşünüyorum 5090 sonuçta rakibi yok high end de